Special Offer

Author

Bright and Dark Side

Assalamualaikum...

Di malam sepi..pi..pi.., pak mat jual topi..pi..pi..,topi yang koyak..yak..yak..pak mat jual...(sambung sendiri sampai abis). Memang mlm ni sungguh sepi.. Nk blogging via lappy pun lembab mcm apa daa.. Last2 kena guna fon jugak. Mencabar kesabaran aku betul. Da la tgh panas ni.

Dua tiga hari ni nk 'panaskan' ilmu psiko balik. Utk apa? Utk psiko org. Wahaha.. Tipu je. Emm sebut pasal personaliti setiap org ada bright side and dark side, ada baik ada buruk, ada cantik ada hodoh. Dlm hidup ni jgn rasa diri kite no cukup perfect hingga meletakkan expektasi yg tidak realistik. Come on peeps.. Jgn merasa diri sempurna sedangkan setiap hari kite perlu memperbaiki diri kite. Hubungan dengan manusia di jaga and hubungan dengan Allah juga perlu dijaga. Wajib diutamakan.

Kalau sebut pasal agama ni bukan alu nak tunjuk baik nak tunjuk bagus. Kalau aku retweet pasal agama bukan aku ni alim tapi untuk berkongsi and sambil2 mengingatkan diri sendri agar tak tergelincir dari landasan.

Bright Side? Ramai org puji hingga ada antara mereka bangga diri, lupe diri walhal itu semua Allah yg bagi. Anytime je Allah boleh tarik.
Dark Side? Boleh diperbaiki but kadang kala some of you need professional help. Sebelum tengok dark side org lain tengok dark side sendiri dulu. Ok Bai. Happy Weekend Peeps
Tag : emovere
0 Komentar untuk "Bright and Dark Side"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top