Special Offer

Author

Random Evening: NY Skin Solution

Assalamualaikum...

Hari ni aku amik cuti nak relax-relax.. Wahaha.. Kononnya nk pergi interview tapi tempat plak tak ngam.. Terdedah dgn bahaya even bahaya itu ada di mana-mana. Lurviey advice me ttg area tu. So memandangkan form da pun di isi so aku cuti rest je la kt bilik.

Back to entry, actually aku teringat alu pernah pergi kt New York Skin Solution. Time tu muke mmg damn teruk gile. Da tahu teruk still guna produk yg tak sesuai. Akibatnye aku yg tanggung till now. Amekkaw!!!

Time pergi tu sure la free kan tapi mmg mahal la sbb name lagi student yg mmg tak de duit. Tapi best jgk sebab dpt treatment kat situ. Melayang jgk duit aku RM 50. Mungkin ada org pelik tgk kenapa aku suke pakai kosmetik even muke teruk. Actually tak suke pun nk pakai. Sebab da tak flawless mcm first year aku tepek la macam2 so that aku tak hilang confident. Seksa woo.. Hanya org kulit tak flawless je yg memahami situasi mcm ni.

But now aku rasa make up da makin kurang and tak sbr nk bebaskan muka dari make up. Yeehaaa.. Cukup la sekadar tepek bedak je. Ada org pakai produk mahal sampai rasa diri tu mcm hebat sbb pakai branded item. Rasa nk sepak je muka pompuan mcm ni. Kepoh sampai nk bagitau Lurviey. Tapi ada org pakai produk yg mungkin kite tak pernah tahu tapi elok.

Daily aku check keyword ada org cari pasal produk hilangkan jerawat, parut jerawat. Nanti aku up lagi entri produk review yg latest. Lame tak up pasal produk ni. Lain org lain cara. Jadi bile berckp jgn kite rasa megah sgt. Sebab apapun yg happen semua diatas izinNya.

P/S: Blogging guna fon mampu tepek gmbr kt bawah. :p
4 Komentar untuk "Random Evening: NY Skin Solution"

http://hafiziqin.blogspot.com/2012/06/segmenthe-reason-why-bersama-hafiziqin.html

jom join segmen ni

ikut jenis muka juga.. ada yang kulit sensitif bila guna produk murah..ada yang tak.. yang tak tu beruntung lah..jimat..haha

dulu ayu macam naniey jgk suka try mcm2..hehe

deqla guna safi dari dulu...ok jew.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top