Special Offer

Author

RM300 Per Month?

Assalamualaikum

Gempak tak Wordless Wednesday ari ni. Hek elek tu pun kau nak kepoh kan. Actually aku nk mintak pandangan rakan-rakan blogger ttg postpaid plan. RM300 sebulan tu bukan postpaid tapi prepaid. Bayangkan RM10 setiap hari di kali dengan 30 hari sebulan, sama dengan RM300. 



Skang terjawab segala persoalan aku kat mane duit aku habis. Aku baru sedar 3 minggu lepas. Rupenye duit abis kat prepaid je. Gayut ngan sapa????? Surely la mama and Lurviey. Setiap hari aku akan call. Mama pun da tahu 'timing' bile aku akan call. Kalau 5.40 aku call means aku tak keluar jumpa Lurviey tapi kalau dlm pukul 6.30 aku call means aku keluar jumpe Lurviey. Ada jugak yang bertanya, hari-hari call ckp apa? Di sebabkan aku terdampar di hutan batu and jauh dari mama and papa so perkara wajib is aku kena call tanya khabar, apa masak apa, tanya pasal adik-adik. Itu je la hari-hari. Kadang mama pun tak tahu nk ckp apa da. Tapi itulah hakikatnye. Aku call mama and Lurviey je tu. Kawan2? Setakat ni after grad tak de berhubung sgt guna fon. Sebab drop message kat FB/Twitter je. 

Persoalannya di sini:

Aku bercadang nak tukar plan kepada postpaid yang mane aku rasa postpaid lagi murah * aku rasa la. 
So anyone here yang guna postpaid? Which telco yang offer the best? DiGi, Maxis, Celcom? U Mobile? Others? 


P/S: Now turn aku plak demam and berair hidung.. Half Day.. Relax atas katil sambil blogging..
 


Tag : emovere
7 Komentar untuk "RM300 Per Month?"

erm..xtahulah nak ckp mana murah..sebb nurpun pakai prepaid..hihih.

mkn ubt n rehat cukup2 ye....

dulu deqla guna postpaid..habis duit byr bulan2..haha..kuat gayut..kalo prepaid x nmpk...hihi...kalo postpaid bil tu kite tgk boleh pengsan woo... ni pengalaman deqla la sbb deqla kuat gayut dulu masa lom kawen lg.. :)

hehe ayu still pakai dg campus..tahun 2014 bru tmat..so klu shri dh ckapa rm2 lpas tu dah free dh call lama mana pn..tp kna pkai dg la..hehe

malas nk pikir byk tetap setia ngan celcom kucingtaik hehe

yati gune maxis bertahun dah tak penah tukar yg lain2 tu...tak tau rase ok je, tp tak tau la pandangan org lain pulak.

maxis kot..sebab dya pernah guna maxis tpi sekejap je..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top