Special Offer

Author

Segmen BEN ASHAARI dan Saya

Assalamualaikum

Lame sungguh Bro Ben tak buat segmen. Maklumlah da busy ngan Qhaliff yang super cute.


Sapa nak join leh klik banner tu ok. Segmen ni sampai pukul 11 je.
Blog mcm mane aku suke baca??
  • Blog yang mesra pembaca. Maksud aku blogger tu sangat peramah.
  • Blog yang penuh dengan informasi. 
  • Blog personal.. Ramai org ckp blog personal ni merimaskan but for me kite belajar la dari hidup orang lain. Mungkin ada persamaan apa yg happen kat org tu dengan kite.
  • Blog yang tak kutuk mengutuk orang
  • Blog yang menggunakan bahasa yang mudah di baca bukan menyusahkan mata dan kepala aku utk faham apa yang die nak sampaikan.. 
Ok sekian itu saje..


P/S: Solat Isyak dulu nanti sambung BW.. :)
Tag : join segmen
37 Komentar untuk "Segmen BEN ASHAARI dan Saya"

nur pun join juga... :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

wahh..naniey join jugak =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

setuju point no 3 & 4.. serupa!!

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

baru nk join..tp tgk jam lg 5 minit pukul 10..argghhh tak smpt...hihiih...selmt bersegmen...

yup, dah lama abg ben x uat segmen kan?? btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

singgh sini dr segmen yg sama. XD

http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..YUP SAMA..SKE LAYAN BLOG YG RINGAN..MUDAH LOADING

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

salam..wah saya setuju semua di atas itu.hehe..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

hery dtg dri sgmen yg sama..blog hery ok x?
http://fanomena.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

singgah dari segmen sama :)

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

cik lynn datang melawat dari segmen yang sama... :) yup..blog personal ni kita belajar dr pnglaman org lain :)

jom jenguk2 Blog Cik Lynn plak...
lynnlinda.blogspot.com

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

haiissshh terlepas nk join..hehe..selamat bersegmen dear ;-)

Hola!! Dari segmen sama done follow u..

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

wahhh dah lama adik ben tak buat segmen.. mak dara pun rasa nak join lah..

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam jumaat! deno datang dari segmen yang sama! yeah! :)

singgah dari segmen yg sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

datang dari segmen yang sama..
done follow(812#),hit me back k!..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

dr blog personal mcm2 pengalaman penulis kita bleh dpt kn

singgah dan folo sini

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top