Special Offer

Author

Grape Station

Assalamualaikum

Sapa penggemar anggur!!
Anggur... Anggur...Anggur.... Sangatlah sedap makan bile letak dlm fridge..
Lebih nikmat bile dapat anggur yang tak de biji.. 
Bile beli barang dapur, tempat wajib singgah of course la tmpt buah-buah.. Tapi yg confirm beli buah anggur. 


Da masuk bulan puasa, nampaknye tak dpt nk beli anggur.
Fridge pun masih bau pisang. Nanti letak hilang selera anak tekak aku nk menikmati anggur. 
Sasaran bulan puasa.. BUAH KURMA. Dulu aku tak suke kurma sebab manis yang amat.. Tak leh telan. Tapi sejak aku kenal rumet aku masa kat UM, Kak Aimi die yg ajar aku makan kurma. Rupenya sedap buah kurma ni eh.. Tapi hanya layan brand YUTA je la.*memilih

Tak sabarnye hari Sabtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Excited giler nih... Korang mcm mne? 


P/S:  Menanti 31 Julai 2012...
12 Komentar untuk "Grape Station"

I like grape.. aummm xD
btw salam ramadhan tuk awak even michelle takde celebrate semua tu. hihi :)

suka anggur,suka kurma..hehe

ayu pun menanti hari sabtu,tapi masalah tak dapat sambut ramdhan,abc la plak..hehe

Selamat berpuasa cik nani sayang! :)

kalau bab kurma, nur juga setia dgn YUTA...hihihi

saya pun suka anggur..sedap..:)

Naniey aku memang penggemar no satu buah anggurrrr..hehehe

pantang nampak buah ni terus je beli walaupun kat rumah masih ada..heheeh

ni kalau alisha, suka sgt mkn anggur ni :-)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top