Special Offer

Author

Hero yang buat aku nangis..

Assalamualaikum

Adakah mereka hero malaya idaman korang??

Ni hero Ombak Rindu.. Milik Izzah...


Ni hero Lisa Surihani..

Tapi bukan ni aku nk citer kat sini.. Ni kisah hero yang bikin aku nangis mlm tadi. Bengkak kejap mata aku. Nasib pagi ni tak bengkak.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Tadaa.. Ni la Hero yang aku ckp tadi.. Tersentuh hati aku bile tgk semula rakaman TAKDIR yang ditayangkan di TV3. Lagi tersentuh bile dengar kisah kucing ni. Di sebabkan mencuri seekor ikan kucing ni dipotong kakinya. Kejam sungguh orang yg potong ni. Aku tgk video tu memang air mata menitis sebab tgk kucing ni terpaksa lompat masa nk turun tangga then jalan da macam kanggaroo.. 


Ni la insan yang bawak balik Hero.. Nampak kan kemesraan antara haiwan dan manusia.. Korang boleh terjah kat entri [~Al Kisahnya Aku dan Hero~]

Jom follow blog KAKIMOTONG DOT COM [follow]
Jom like pages KAKIMOTONG FAN CLUB [like]

Sapa yg tak tgk lagi video TAKDIR yang disiarkan kat TV 3 boleh tgk video ni kat bawah..

Tiada komen yang mampu aku coretkan di sini. Ok Bai...
P/S: Binatang tiada akal tapi tahu kasih sayang.. Manusia ada akal tapi.....
7 Komentar untuk "Hero yang buat aku nangis.."

sedihnya..blm tgk lg pn ayu dah rasa sebak ni..

deqla mmg dah lama follow dna like page fb Papa hero ni.. dah jumpa pun dia sbb dia slalu dtg opis..isteri dia pun sama..cuma sekrg dah lama x nmpk..sepsg ank kembarnya sgt comel dan lincah tau... 1st time deqla tau psl hero ni masa baca mastika..sejak tu mmg mengikuti perkembangan kisah hero dan blog papa hero ni..psst.. papa hero pernah bawak hero dtg opis jugak..hari tu x smpt nk tgk..tp penah tgk kisah hero ni kuar kat berita tv3.. :)

mmg sdih pun bila tgk rancangan tuu..!

tak tengok lagi video tu tapi tengok entry nih dah buat i sebak dan sedih. memang kejam sangatlah orang yg potong tu!

sedihnya :( xbaik tau org yg buat tu. syukurlah ada yg masih sayang. bertuah hero ;)

da lama tahu tapi bila ikuti perkembangan blog tu, mmg nampak sifat humanity tu. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top