Special Offer

Author

Hidup Terus Melangkah

Assalamualaikum

Da lunch ke semua2 yg menyinggah kat sini?
Alhamdulillah.. Tinggal dua hari lagi ye boleh makan waktu siang sebelum melangkah masuk bulan puasa.
Aku tertarik dengan kata-kata kat bawah ni. 


Hidup adalah satu proses.. Proses apa? Bagai2 la. Masing-masing tahu macam mane life sendiri kan.
Hidup adalah belajar.. Belajar apa? Belajar mcm mne nk survive, deal with problems and apa2 la..

Skang ni aku amat berharap, untuk keluar ASAP from this place.. BADLY... 
Cukuplah setahun lebih aku bertahan kat sini.. 
Kesabaran manusia ada batasnye.Nasib ada Lurviey yg selalu kasik ceramah kat aku, so that mental aku normal kembali. Peace no WAR. 
Kite kadang kala terlalu menjaga hati orang sampai diri sendiri yang teraniaya. Inilah masyarakat Malaysia. Berbudi bahasa? Oh ini bukan budi bahasa, tapi tidak ASSERTIVE. Hehehe... Teringat time buat Stress Management Program kat MGS Klang tahun lepas. We did tai chi to release tension. And for sure student MGS sgtlah sporting. *bru perasan aku xup entri program tu.

P/S: Tak dapat cuba lagi, tak jumpa cari lagi...


Tag : emovere, quotes
6 Komentar untuk "Hidup Terus Melangkah"

sabar ya narniey..insyaallah akan dapat apa yg naniey nak..usaha n doa tau..moga dipermudahkan dear ;-)

setiap yg berlaku pasti ada sst makna tersembunyi..yg kita mmg tidak tahu ada 1001 kemungkinan tersirat kebaikan disetiap kekecewaan

don't give up...

Sabar ye.. jgn putus asa.. ada hikmah setiap yg berlaku pada kita...

janagn give up!
usaha.. bila kita usaha insyaAllah akan nampak hasilnya :)

sabar k wak .. :)
awak2,kite pun ade post gamba tu kat entry kita. hihi, *high 5*
*___^

nanie..gali lagi,,insyaALLAH..jumpalah tu.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top