Special Offer

Author

Nampak tak apa yang aku nampak?

Assalamualaikum

Ari ni lambat up entri. Khusyuk study nak exam Sabtu ni untuk position Psychology Officer. Percaya tak? Sila jangan percaya sebab aku memang tak apply langsung SPA cuz I have my own reasons. Reason la sgt. Aku refresh ilmu psycho sambil test diri sendiri and member aku yg ada exam Sabtu ni. Btw Good Luck utk korang semua ye. Peacee..

Ok la cer tgk gambar kat bawah ni.. Gambar ni aku snap masa nak pergi kelas dua tahun lepas. Aku suke tgk langit so byk la gmbr langit dan awan nano yang aku simpan dlm lappy. So, soalannye adalah : Korang nampak tak apa yang aku nampak? 


Memandang langit buat aku rasa tenang, rasa lapang sgt. Tgk kehijauan pokok buat aku rasa segar and fresh sgt. Rindu hutan!!! Tapi da lama tak masuk hutan. Ok Bai..

P/S: Ada tak sesapa suke hiking?? Jom buat program hiking nk?

Tag : emovere
8 Komentar untuk "Nampak tak apa yang aku nampak?"

Err nampak awan tu membentuk sesuatu bentuk. Tp taktau nak describe bentuk apa. Hehe. Bentuk apa ya? Tanye admin semula -__-

bentuk apa ya..tak dapat meneka..hiking dkt selanogr nk jgk..hehe

macam bentuk muka yg tengah marah pon ada .

macam ada muka ghost buster je..hihihi

bentuk muka yg tak tau nak describe mcm mane..hehehe

a'ah..nampak mcm bentuk muka..ada dua mata dan mulut..

bentuk muke yg garang ehhh? ;)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top