Special Offer

Author

Suke Gladiator?

Assalamualaikum

Da kenyang makan semua? Alhamdulillah..
Naa.. Sapa suke gladiator? Ala epic movie tu..  Bile tgk suasana mcm dlm gambar ni teringat kat iklan Pepsi Britney Spears.. Tapi entri ni bukan nak citer pasal movie Gladiator.. Tapi nak citer pasal....


Haaaa... Pasal ni la.. Gladiator Shoes. Tak kisah la flat or high heels yang penting keselesaan.





Tapi paling rambang mata bile tgk platform . Menggugat poketku. Tapi bile Lurviey ada skali surely tak leh beli. Dah lame 'berpantang' dengan high heels ni. *crying. Semua org marah marah aku bile pakai high heels. Kalau shopping high heels sikit pun aku tak kisah beli yang harga rat2 tapi bile beli flats harga doploh ringgit rasa berkira sikit. Wahaha..Bile keluar sorang2 tgk high heels rasa mcm serba salah plak nak beli. Bodoh betul bile ada perasaan mcm ni. 

Tgk--> Berkenan--> Try --> Padan --> Letak Balik--> Keluar--> Kecewa--> Tak nak ckp ngan orang

But apapun flat lagi mudah kan? Sarung then keluar jalan dari pagi sampai malam and kaki tak sakit. But aku lebih suke flat yang tutup tumit aku. Kenapa? Maaf tumit aku tidak merekah. Boleh terjah entri [Merawat Tumit Merekah] jika tumit korang merekah dan kasar. :). Selain tu aku rasa lebih secure kalau pakai flat tutup tumit sebab aku kalau pakai flat selalu terpeleot. Tapi kalau high heels tak pernah plak. :) 

Apapun mesti bersyukur sebab ada kaki dan boleh jalan. Alhamdulillah. *Lurviey selalu ckp mcm ni. Kan da kena aku. Ok Bai... 

P/S: Dulu aku suke beli high heels and abiskan duit utk HH but now utk benda penting je. Mau kawin. :P


7 Komentar untuk "Suke Gladiator?"

deqla cannot go la pakai kasut tinggi.. haha..

nur pun xboleh tggi2... sakit kaki kalau jalan lelama...

ym dulu, sblm preggy, selesa pakai heels.bila dh bersalin, hadoiii, kaki dh tkleh time dah...haha!so, ym tkr wedges la, lbh selesa.:-)

akak pun dh lama xpakai tumit tinggi ni... pas kawen dah xpakai..hihii

CANTIKNYA KASUT HIGH HEELS TU! SEBAB SAYA SUKA PAKAI..HEHE

Gladiator lebih selesa drpd heels biasa. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top