Special Offer

Author

Exhausted

Salam 2 Syawal.. Hari yg panas dan sungguh meletihkan. Letih letih letih... Kalau la hujan mlm ni memang syiok la tido. Raya korang mcm mne hari ni?

Hari ni aku just stay at home je tunggu sanak saudara dtg bertandang ke rumah. Esok baru out jalan2 bertandang rumah saudara jauh dan dekat.. Harapnye esok tak sepanas mcm ari ni..

Eh.. Lpe nk tanye.. Byk dpt duit raya? Warghhhhh aku yg da keje pun still dpt duit raya.. *malu plak rasa. Alhamdulillah rezeki.. Tolak nnti org ckp kerek plak..

Selamat jamu mata ngan gmbr Topoq. Siap diberi layanan special lagi oleh daku.. Siap tidur atas katil aku lagi.. Skali ngan aku2 tido. Ok bai..


Tag : emovere
4 Komentar untuk "Exhausted"

wahhh, selamat hari raya cik naniey! :)

zera nothg to do raya ni. hope cik naniey hepi2 raya ni! :)

Selamat Hari Raya ...
Chenta xberaya sangat ..
so amik keputrusan masuk berkerja awal ..

^____~

alololo..comeinya miaw2 tu..!

oh ya..perak, petang raya pertama hujan turung dengan lebatnya..raya kedua dan ketiga pun hujan gak. time tu kat kmpung, mmg syok laa...sejukk..!

dya pun rsa nk tidur bila tgk kucing tu tidur..lena nya dia tidur

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top