Special Offer

Author

Hectic Week

Assalamualaikum

Salam 25 Ramadhan.. Berbaki 2 hari yang penuh lagi aku berada di KL and bersama ngan Lurviey. Btw minggu sgt penat smpai pagi tadi aku hampir terlepas waktu sahur. Penat sangat!!! Tahun ni jugak last minit shopping cause both of us sibuk and tak berkesempatan nk pergi beli semua. Adehh.. Penat la.. So minggu terakhir ni baru dpt betul2 berbuka puasa ngan Lurviey. I mean he bacakan doa buka puasa. Alhamdulillah.  

Masih terasa penat tapi harus dtg keje siapkan report and keje-keje yang ada sebelum cuti. Settle jugak belikan barang utk mama and papa. Utk diri sendiri? Tak perlu la. Aku tak perlukan benda baru. Cukup baju kurung yang mama jahit then pakai je sandal yang ada. 


Balik semalam betul2 tepat pukul 11 and pak cik jaga da tutup pintu. Nasib tak kena tulis nama. Cuak seyh.. Masuk bilik tengok bilik da kosong. Rumet ku da keluar and I'm officially 'Room Alone'. Siapa la rumet aku yang seterusnye. Student or Worker? Hope jgn dpt yang pelik-pelik sudah. Rumet aku dapat duk college dlm campus sebab tu die keluar. Tapi kan aku rasa tak ramai yg suke tinggal sini sebab kena ikut rules.. Selamat bekerja sebelum pulang berhari raya!!!


P/S: Da sampai mood raya???





Tag : emovere
9 Komentar untuk "Hectic Week "

wah..dok sorang2 skrg ni,jaga diri..:)

lpas ni dapat rumet barulah naniey..hehe

nanti boleh dapat kawan baru pulak...:)

wah bestnya dah dapat bilik baru ke?semoga dapat kawan baru yang satu kepala dengan awak,senang berkongsi apa saja..

adoi aku ari khamis baru naek KL sorang2 pasal nak cari baju raya. http://aminstress.blogspot.com/

awakkkk selamat hari rayaaaa :) nak dekat dah nehh

bila adik2 dah balik bercuti baru terasa nak raya. anyway, take care nani tinggal sorang2 tu. ;)

ingtkan roomet nanie balik kmpung, rupanya pindah...

nur pun shoping last minit nanie, penat, sbb kena berasak2..huhuhuhu

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top