Special Offer

Author

Melt Away Stress

Assalamualaikum

Seriously stress nih.. Badan lak lenguh-lenguh sampai satu tahap tak tahu nk duduk mcm mne so that boleh comfy atas kerusi sampai pukul 5. Stress sebab dari pukul 10 hingga 1 lebih duk ngadap google maps. Huarghhh... Suasana plak sejuk and mata plak makin layu. Nasib aku bukan jenis kaki tidur. Nasib ada Melt Away Stress Daily Calming Lotion. Fuhh... Sedapnya bau lotion nih... Wanginya...Sampai bedsheet pun bau lotion ni.. Sesi promote tak berbayar.. 

Diperkaya dengan chamomile dan AROMASOOTHE berharuman lavender dan moonflower. Losen ini terbukti secara klinikal untuk membantu menghilangkan tekanan harian dan membantu melenakan rehat malam anda. 




Saje nk share pasal lotion ni sebab baunya sgt wangi. Lotion ni memang benda wajib ada dlm beg aku. Lagi satu [Body Secret, Mango Lotion] pun best jugak. Tapi da nak abis. Sayang nk guna sebab aku tak tahu bile aku dpt beli lagi.

Petang ni berbuka ngan Lurviey lagi. Alhamdulillah.. Tapi mula rasa sebak sebab nk tinggalkan him and happy sebab dpt jumpe family.. Sgt tak suke ada dua perasaan dlm satu masa.

Attention:

  • Apa menu juadah pagi raya korang? Sile share sikit. Aku buntu la nk buat apa tahun ni.



P/S: Pagi jalan tak jamn tapi petang jln jamn..



10 Komentar untuk "Melt Away Stress"

hehe wangi tu bagi segar..menu raya ?ayu pun tak tau blk kpg orang sedia..haha..wajib ada ketupat rendang ;-)

nisa pun guna lotion ni..
menu pagi raya kalau nisa msti ade ktupat dan rakan-rakannya..huhu..wajib setiap tahun..:)

wah iklan losyen yea...hehehe...pagi raya mesti ada ketupat ngan rendang..n sayur lodeh

singgah untuk silaturahmi sesama umat islam dan seagama....

sakam puasa, sukses yah...

sama! kalau pergi mana mana mesti ada losyen dalam beg :D

pagi raya selalu mama lis masak lontong, rendang, macam macam lagi laaa. jemput datang rumah yer, hihi :D

macam best je lotion ni.

SIL masak khuzi ayam & roti jala. :)

lotion wane johnson2 pink tetap menjadi pilihan hati...

pernah gak pakai lotion ni.. mmg warna ni wangi dari warna2 yg lain...

sekarang ni stress lagi ke nanie..?

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top