Special Offer

Author

Kisah Hidup Saya- Part Three

Assalamualaikum

Ada yg bosan nk mendengar kisah saya? Sila pangkah. Sekian.. Bagi yang tak thu kisah saya sebelum ni boleh klik kat [Part One] [Part Two]

Di sebabkan keinginan yang membuak-buak untuk makan durian saya ke dapur. Malangnya saya termasuk ke dalam kuali goreng ayam makcik. The worse is minyak masih ada and sangat panas. Saya melompat terus menghilangkan diri dari dapur. Makcik dan presiden mencari saya dan kemudian melumurkan minyak gamat ke perut saya.Sebab yang banyak kena adalah perut saya. Perut saya kan seksi dan buncit. Setelah satu jam saya pun da makin better. Pukul 8 lebih makcik keluar nak amikkan aloe vera untuk saya. Saya pun ikut makcik pergi kat pokok tu. Hehe.. 

muke tahan sakit.

Kisah saya semalam? Saya dimarahi makcik. Haha.. Kenapa dimarahi? Nanti la saya cerita lagi. 

Kata Aku : Kenapa aku suka citer pasal si Opoq ni? Sbb aku suka sgt kucing tp apakan daya last bela kucing masa aku darjah satu. Then mama decide tak nak bela kucing lagi cuz adik lelaki aku la punye pasal. Ada ke logik geram ngan kecomelan kucing tu then nk pi gigit telinga kucing. Tak pasal-pasal 'lelah'. And now ntah macam mane mama macam dpt terima si Opoq ni. Daily aku call mama mesti akan tanye pasal Opoq jugak and pesan kat mama jangan buang Opoq tu.Risau jugak kan. Walhal rumah da tak sunyi sbb Opoq da ada.

Makcik-Mama aku
Presiden- Adik ketiga aku

P/S: Kalau la dpt bela kucing kt hostel tu....

Tag : emovere
8 Komentar untuk "Kisah Hidup Saya- Part Three"

macam mana opoq boleh masuk dalam kuali ni..? siannya..!
nasib baik xmelecur teruk..!

opoq..opoq... :)

hye opoq..^^V
apesal yg boleh termasuk dlm kuali m.cik tuu..ish3~

siannya... tersalah lompat jatuh kuali yer.. ;-)

opoq hati2 yer lain kali..haihh deqla lak risau nengoknye...huhu

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top