Special Offer

Author

Phone Calls Phobic

Assalamualaikum

Friday peeps... Friday!!! Cepat plak kan hari ni da Jumaat. 

Hari ni aku nak mendedahkan satu rahsia besar sejak aku bekerja. Phone Calls Phobic. Ada sesapa yang fobia dengan  telephone calls? Kalau nk ikutkan the real telephone phobia tu memang kes berat la and ada state dlm kitab DSM-IV. Aku punye special sikit. 


Aku paling tak suke bile calls and they ask me to call handphone. HANDPHONE. Seriously, memang aku tak kan call. Sanggup aku tunggu orang tu masuk ofis dulu then baru aku call balik. Ada certain kes tu memang have to call handphone la. 

Kenapa?

Sebab aku rasa amatlah MENGANGGU. Even aku pun tak suke org call aku utk benda yg tak berkaitan ngn aku. Time ofis call me no ofis not my handphones. Abis waktu ofis no more calls ckp pasal keje. Abis waktu keje time utk personal/family. 

Penyelesaian?

Kenalah ada satu lagi handphones and on no phone tu time keje. And kasik staff no tu and inform them utk contact number tu bukan no lain. Abis waktu keje.. OFF!! 


Adakah perlakuan aku ini teruk? Aku rasa tak sbb aku lebih suke privacy. And aku tak suke orang ganggu privacy aku. Even aku pun tak suka nk ambil tahu pasal orang lain.


P/S: Respect Me and I Respect U. :) Mudah kan?
P/S/S: Suke melepak di twitter sbb ada geng bru. Jauh tp dekat. Tak jmpe tp mcm da lame kenal. :)


10 Komentar untuk "Phone Calls Phobic"

sama lah! kita bnyk di twitter! kankankan?:)

aku takut nak kol org..hahaha..aku tak tau nape..tapi it seem like scary..macam org tu nak makan aku kot.. adakah tu pun phonepobic.haha

tau tak pa..so klu yg privacy no kta xyh bg kt ofis..hihi

samalah..nur pun bezakan no kerja dan tak... psstt...suka gak lepak kat twitter.. nanie la yg ajar..hihihi

ehm akak xda masa nak on twitter lah..huhu

awal2 dulu risau gak nak call hphone org tp dah lelama takde dah. huhu..

nasib baik company ada provide sim & handphone utk staff. personal no selamat. :)

samela kte..sbb tu sweety pakai dua nmbor..hihihi

Best melepak ngn geng2 kt twitter.. rasa cm lama dh kenal kn..sronok..

sy x selesa call org & jwb call, lebih prefer sms, erkk.. yup, privacy mmg perlu sgt2 ^^

dya skrg pun pakai 2 num.haha..satu num tu mmg xde org tau..kecuali family dya je.haha

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top