Pray for Ahmad Adam Syukri

Assalamualaikum

Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Pilu hati aku melihat kondisi adik Adam. Aku follow pages adik Adam ni dua minggu lepas. Hari ni baru berkesempatan utk share kat sini kot2 ada yg terlepas pandang. 



Allah menurunkan penyakit beserta dengan penawar di muka bumi ini. Hari ni mungkin keluarga adik Adam diuji sebegini, mungkin akan datang kite plak yang terkena. Uji datang dlm pelbagai bentuk. Jadi janganlah sombong dan bongkak hingga ada yg nak menghina bile ada keluarga yang memerlukan bantuan minta pertolongan. Tak mampu nk beri sumbangan kewangan, sumbanglah doa. Tak perlu nak bising-bising melemparkan kata-kata kesat. Terkilan aku dengan sikap segelintir masyarakat yang dikatakan berbudi bahasa tapi dlm diam dialah duri dalam daging

Untuk info lebih lanjut boleh klik like Pages Ahmad Adam Syukri

[Update: 10 Oct 2012]- Ni pages terbaru adik Adam.. Pages lame di hack oleh individu yang tidak bertanggungjawab. Adik Adam kini berada di wad. Let's pray together agar Adik Adam Syukri sembuh seperti sedia kala. 



P/S: Rambut sama hitam, hati lain-lain.


10 Komentar untuk "Pray for Ahmad Adam Syukri"

ika baru tahu pasal adik nie . thanks info ^^

dya baru tahu pasal ni..ada juga yg perangai cm tu..kalau xnak bersumbangan xpyh lah ckp kata2 kesat..

sedihplak tgk gambar adik ni... tingat dkt ank sndiri... moga cpt2 sembuh...

Semoga Keluarga ini semakin tabah

doakan dia. ya allah. kesian sangat!

sedih tgk kisah adik nie
semoga allah memberikan dia dan ibubapanya kekuatan
dan memulihkan kembali adik ini

mendoakan yg terbaik buat adik ni...moga dia cpt sembuh..amin...

YaALLAH..moga adik ni cepat sembuh...!

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top