Random Saturday

Assalamualaikum...

Apa y'all buat hari ni? Pergi open house? Tgk wayang? Jalan2? Shopping? Me? Start my day with full of HOPE. Hope dpt jmpe Lurviey ptg ni but he ada keje plak. So postponed tomorrow. Plan pun berubah.. Daripada mkn till how I spent my time in da boring room. Boring room but comfy compared to the previous one :p

So start my day dgn manuskrip. Baca and cube memahami. Mlm td bukak buku 100 Most Infamous Criminals, True Crime: Serial Killer, When Kids Kill and Psychology. Seriously rasa mcm zmn buat assignment dulu2 wat personality analysis and refer to classification of mental disorder. But time flies. Job skang langsung tak relate ngn apa yg aku belajar but still aku berharap agar Allah permudahkanlah segala urusan aku utk keluar from that co ASAP. Tak mampu aku nk ckp terima kasih kat Lurviey cuz keep supporting me. Daily!! Also parent yg support dari jauh.

Setiap hari kite kena upgrade diri kite. Tak dpt byk dpt sikit pun jadi la. How? Dengan MEMBACA. Tak kisah la apa jenis bacaan pun as long as u get something dri bacaan tersebut. Tak perlu jadi ulat buku pun.

Now update blog smbil layan citer hantu and supper. I wish dpt GCB. Damn craving giler nih. *yawning* Nite2 peeps.

Pesanan khas utk bloggers: sapa ada twitter tu jom la main tweet2. Find me @nanieylurviey. Nnti aku accept ok?



6 Komentar untuk "Random Saturday"

insyaAllah kak nani..rezeki kat mana-mana pon ada..=)

GCB di malam hari?? sedapnyaa.. *drooling 0.o

akak sk gak baca tp tp xdalah rajin sgt baca sbb akak jenis yg baru bc 2 3 muka surat, dah menguap.,.. adehhh

suka gak mbaca..tapi lama dah kot tak membaca..huhuh..

tapi nanie ni, mmg rajinlah..!

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top