Special Offer

Author

Rela Dalam Terpaksa

Assalamualaikum

Selamat pagi semua... Ari ni da pun hari Khamis.. Esok Jumaat.. Tak sabar tunggu next week. *wink-wink. Pepagi lagi da makan nasi putih ngan Gulai Tempoyak Ikan Patin. Nasi di buat oleh Huda and aku hanya beli lauk je. Separuh mkn pagi and separuh lagi tengah hari. 



Hari Isnin ritu tgh syok layan bantal tetiba bunyi loceng kebakaran. Tetiba warden naik floor ketuk pintu bilik yang berpenghuni. Bau hangit satu floor. Rupenye ada makhluk yg kurang cerdik panaskan french fries guna microwave. Terserlah kebangangan bile guna bekas plastik. Mengamuk la warden sebab baru je tukar microwave baru. Time tu ada 6 orang penghuni, yang lain keluar and ada yg bercuti. Naik plak staff yg lain marah-marah and counting 1 till 5 suh org mengaku but no one. Siap ugut lagi nak report police untuk amik cap jari. :) Di sebabkan kes itu, maka microwave telah ditarik and aku still tertanye2 sapakah punye angkara. 

Itu yang pertama. Yg keduanya, pepagi lagi buka dashboard, blogger interface yang baru da and da tak leh tukar kepada yang lama da. So, haruslah rela dlm terpaksa membiasakan diri dengan new interface yang tak berapa nak mesra ngn aku. Alahai... 

Ok la nak sambung buat keje and later aku ada masa aku BW jap ok? Aku masih tak puasa hati nih.. Sapa amik pembaris aku!!! Pantang betul aku barang aku orang amik tak pulangkan. Nak buat mcm harta sendiri. Waktu lunch aku nak turun beli pembaris and pen. Simpan dlm pencil box sendiri. Serious aku pantang org yang pinjam tapi tak reti nak pulang. Grrr..


P/S: Sapa ada twitter sila tinggalkan link korang nanti aku follow. Aku selalu tweet ngan DyaBunga :)
P/S/S: Mine--> NanieyLurviey



Tag : emovere
14 Komentar untuk "Rela Dalam Terpaksa"

sabar jala kan..huhu..lama tak buka teeter tak pandai t ayu buka ayu follow..hihi

lah ada jug ayg bangang tahap gaban ek..nak panaskan tp guna plastik..

terpaksa lah merelakannya. hikk..

Yerlah...akak pun x suka sangat2 blogger interface yang baru nie. Dashboard dia sangat tak mesra alam...

dya ingtkan dah tahu siapa yg buat. xpasal2 menyusahkan org lain kan..
dashbord dya pun dah bertukar wajah..sakit hati tgk..

ape ntah dashboard baru ni..bengong..

wah wah.. sedap menu hari ni.. deqla pun x suka la dashboard baru..dah la x lawa, mcm semak samun pulak tu!

syangnya aku famili aku dilarang utk makan ikan patin..hahaha..

Sian nani. Mesti suck gila kn?

Wahhhh! Twitter? Zera pon slalu btweet dgn blogger. Lg mesra rasa! Follow tw! @CikZera

masuk-masuk je blog ni terkejut smiley tu gerak2. besar pulak tu. hehe

i ada twitter tapi tak aktif sangat. kalau nak follow blog juga..hehe

sherwiena@yahoo.com

haha..maunya nak mengaku..
sapa punya keje lar tuu..

besar nya smiley kak nani..:D

sapelah punya kerja tu..nasib baik xbelaku apa2... haish..!

pasal blog tu, nur pun masih fenin..huhu

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top