Special Offer

Author

Home Decor #2

Assalamualaikum

Susulan entri [Home Decor #1]
Semalam pergi lagi Romantica Shop. Melekat kat situ satu jam cuci mata tanpa cuci poket. A few awesome stuff yg aku smpt snap. :P


Cantik siap ada no plat lagi. Harga? Rat la. Memula igt dlm tujoh puloh ghupernye ratus. Nak murah buat sendiri.
Vase ni cantik. Ada kaler hitam dan merah. Rasa nk rembat (beli) je. Memandangkan duk kat hostel so terpaksa batalkan hajat. Semak bilik je. Nanti ada rumet baru semak lak mata die nengok.
Bling bling.. Aku suka yang ni. Artistic bombastic sgt. Serpihan kaca je tu.
Cantik je utk letak kt garden. Barang garden yang lain byk yang ohsem. Tapi tak sempat aku nk snap. Next time aku snap and share lagi. Mane tau korang suke kan? Kalau suke sila ke Amcorp Mall


P/S:Rambang mata.. Nasib tak berumahtangga lagi :P

12 Komentar untuk "Home Decor #2"

kalau pegi kat tempat macam ni, mmg rambang mata.. nafsu pun kena kuat.. kalau tak kuat.. alamatnya habis duit borong semua..hihi

wah byk shopping ya.... semua cantik.. nanti tunjuk la decor kat umah ya... :)

nice.. tmbh cantik kalo pndai hias...

kalau bleh semuanya nak deco.kena ada ilmu deco2 nie sbb bila tgk banyak sampai tak tahu mana sesuai.semuanya nampak cantik

Naniey, sabaq na. Ta lama lagi da berumah dan bertangga dgn lurviey, tayah susah nani na kne kua duit. Nani pilih2, letak kaunter. Lurviey baya. Hehehe, btw, lawa!

blh ja nani..t kita set time!hihihi

akak kalau ikut hati mmg nak deco tp bila fikir anak2 yg still kecil lagi tunda dlu lah..

uish..benda2 mcm nie memang r kak nani..nmpak comel jee..hehe..

nasib x cuci poket..hehe..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top