Special Offer

Author

Romantika Potpourri

Assalamualaikum

Selamat pagi Isnin semua.. Monday blues kah?? *yawning. Memang blues, tambah plak cuaca mendung je kat luar. Terima kasih kepada semua yg komen di Entri [Finally Got You]. Hehe.. Actually aku memang tak dpt keje lain lagi sebab tak mohon apa pun lagi. Tahap kesabaran aku da di paras mulut da. *abaikan.

Ari ni nak citer pasal Potpourri. Sabtu lepas aku pergi kat Romantica Shop saje cuci mata tgk barangan home decor ngan Lurviey. Serious, rambang mata!! Adakah aku akan spent duit aku untuk decor rumah lepas kawin?? *no comment. Lurviey pun rambang mata jugak. :P 

Lastly aku beli Potpourri je sbb nak ada bau yang 'relaxing' sikit kan. Nak beli scented candle kang terbako plak bangunan tu. Better beli potpourri then nak cari vanilla essential oil je. Harga potpurri tu just RM2 je. 

Harga kat situ RM5 tapi dapat special price RM2. Ingat nak cari pink color tapi tak de plak. Yang ada kuning and hijau je. So aku amik kuning sbb color hijau tu tak cantik. 


Tangan sikit goyang jadi gmbr pun blur sikit.


Berbekalkan balang kaca yang ada dan tidak digunakan, maka aku pun letak la potpourri ni kat dlm ni. Lilin reben kuning kat kotak tu kat keliling balang tu. Mudah je kan? Daripada aku beli yang da siap sampai harga boleh makan untuk dua hari better aku wat sendiri. Janji mata sendiri sedap pandang. Biarlah kalau korang tgk 'ish buruk bnor'. *aku tak kecik hati :P

P/S: Baru perasan semalam tiada entri. 


 
6 Komentar untuk "Romantika Potpourri"

deqla hari ni kureng sikit kot blues..sbb smngt nk claim ot punye psl..haha.. wahh... smpai sini deqla bau wangi... :)

hehe patutlaa masuk blog ni wangi jer hehehe

teruskan bersabar. adapeluang nanti boleh la chow dr situ. :)

wah bagus ni untuk terapi minda. :)

cantik nur tgk..kreatif.. :)
nur xbape pandai sgt nak hias2 ni..

jimat bila buat sendiri..lagi satu puas hati

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top