Special Offer

Author

Kettler : Double Wheel Exerciser

Assalamualaikum

Apa yang aku beli di [Kettler Sports & Fitness] semalam? Tadaa.... Beli Double Wheel Exerciser. Kalau masuk dlm kedai tu buat aku tak nak keluar. Pantang tengok alat2 mcm tu. Rasa semangat lain macam. Kalau dapat punching bag lagi syiok. Watcha... Dsuh..dush..dush... 

And function Double Wheel Exerciser ni adalah...*baca kt bawah ni*. Aku suke utk shape perut kasik firm. Huahaha.. Tetiba teringat cousin aku ckp kat aku masa aku ke rumah die masa raya ari tu "Kak Nurul tak de perut". Aku mampu senyum je la.. Grrr

Brand Kettler dapat award. Aku prefer beli alatan mcm ni kat kedai fitness sendiri and boleh tanye org yg keje kt situ directly. For sure la org yg kt situ fhm tentang alat2 tu kan. :) 

Sgt soft and easy untuk kendalikan this exerciser. :) Dlm box tu ada instruction how to use this equipment sebab lelaki and perempuan berbeza. Aku refer kt gambar tu la. Harga murah je RM39.90. Tapi sebab skang ada sale 20% jadi harganye murah sikit. Before this ada beli Ankle Weight tapi bukan aku guna la tapi Lurviey. Double Wheel Exerciser ni pun untuk die jugak. Aku? Aku nk Power Twister. Untuk shape perut aku buat exercise without equipment je. Buat selang sehari da dpt rasa tegang kat perut. :) Tapi lately ni malas sikit sebab badan baru je sihat. :)


P/S: I'm thinking of --> Home Gym Set as hantaran.. :P but KIV at the moment. Cari barang kecik je dlu.

15 Komentar untuk "Kettler : Double Wheel Exerciser "

menarik, gym set utk hantaran. sgt rare. ;)

Lain dari yg lain kl buat hantaran ni. Hi hi..

heee..buatlah nani, lain dari yg lain..hihihi

Memang comel sangat kalau nak buat hantaran, lain dari yg lain..

naniey dah nak kahwin ker..hehehe

selamat ber excersice la yer lepas ni...hihi...

nani ni mesti suka g gym kan.... mesti badan nani pun cantik :-)

wah best nya kak..huhu..kina selalu g gym kat u jep..huhu..2 pom banyak yang xdek..:)

morning nani..:) aik..bukan kak intan dah komen ..ke belum published pasal workout nih..heheh

wahh..bila dah ada rsa lg seronok nk exercise..

kak nani bila lg?? =D

Menarik kalo buat hantaran ni...x penah dibuat org..tp terbaiklah...haha

klu buat hantaran, barulah rare! :))

yeayyy pasni ley senam dengan gigihnya...=)

terbaeklah lah buat hantaran ni....style gilerrr hikss

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top