Special Offer

Author

Moga Terus Meningkat

Assalamualaikum

Selamat petang.. Asal ari ni terasa mcm lembab je.. Cuaca pun sejuk semacam.. Menusuk sampai ke tulang.. Petang ni balik awal sikit. Nk jumpa warden hostel. Aku nk guna Wi-Fi hostel, jadi ada urusan set up kt lappy.Tak larat la aku bayar berukband yang kurang aktif mcm beruk. Membazir bayar mahal2 tapi mcm tettt...

Baru berkesempatan check nuffnang stats ari ni.. Traffic getting better tapi nak maintain mcm susah sikit. Ni traffic bulan lepas. 

Bulan ni punye traffic up sikit. Alhamdulillah.. Harapnye boleh maintain. Kan ku cuba sedaya upaya untuk maintain.. 


Terima kasih kepada Nuffnang yang sudi memberi BE setelah lama aku tak dapat BE. Nk cukupkan tabung nk beli Camera DSLR. Harapnye awal tahun depan da cukup utk cashout utk beli DSLR. :)
Terima kasih jugak kepada geng2 blogger yg selalu terjah ke sini, silent reader, stalker, and haters kerana sentiasa memeriahkan blog yang nan-hado ni.; Harapnye yang baik tu di apply utk diri sendiri. Yg tak baik tu tak payah la ikut ok.

P/S: Aku semakin hilang dalam diri sendiri.. >.< 




13 Komentar untuk "Moga Terus Meningkat"

huhu~blog kita takde letak apa2 iklan lagi. xD

tahniah nani moga impian nani tercapailah..kongsilah tips cikit cmna nani lh maintain view ribu riban ni..hihi ;-)

syoknyaa..semoga terus meningkat kak nani..=)

perghh...terbaiklah blog nani ni..!

nuff nak beli dslr..perghh...tentu mantop kan nuff nanie..

wahh best nye kak nani , kongsi la tips sikit , heheh :)

meriahnya blog nani. uv lebih 10K. keep it up. :)

naniey, ape rahsia traffic up camni sekali? serius macam teruja gila! :))

blog best mcm nani ni mesti bleh selalu meningkat ni... deno pun tak pernah ramai mcm ni... hihi :)

yeahhh....moga meningkat dgn jayanya! :)

Wah tahniah dear...bestnya kalau sentiasa meningkat camni..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top