Special Offer

Author

Perghh Pecal

Assalamualaikum...

Hi peeps!! Another autopost entry.. Sapa suka makan pecal.. Wahh asyik duk ckp pasal makan makan makan je kan? Because I love to eat and hardly to gain weight? Untung ke? Emm mungkin kot. Sometimes have to rationalize that way so that aku tak de la stress.



Kali ni balik request kat mama nk makan pecal. Actually bahan pecal tu mudah je tp nak buat kuah tu yg mcm susah sikit sbb aku kt hostel. Ble la dpt keluar kan dari hostel tu..

Sapa yg tak suke sayur terang2 tak makan pecal kan. Betul tak?

Kenapa eh tak suka sayur? Komen sikit? Pahit or tidak menarik?

P/S: Esok blik KL
11 Komentar untuk "Perghh Pecal"

sedapnyaaa....!
selalunya dalam pecal ade pucuk paku, kacang panjang..dan sebagainyakan..
nur mkn je...

mmg sedap..!

suka pecal.. so, xleh komen yg tak mkn.. =)

pecal?? xtaw lar husna pnah mkn ke x..kdg main mkn je tnpa taw nama..

dlm family husna dgn mama je mkn syur..yg lain memilih sayur..ikut dan je nk mkn.. katanya pahit lar, keras lar..mcm2..=D

saya2..saye x suka makan sayur..huhu..sebab pahit kod..huhu..banyak sebab nyh..:)

perghh... memang... memang sedap ni... konpem! deno dah la lapar ni.. hehe :)

sedapnya...nk jgk..lmanya nani cti..hehe

tak pernah mkn lak. mcm sedap.

akk suka sayur nak2 makan celur jer.mmg sedap tapi kalau bleh mmg avoid sayur mcm kacang pjg,kobis n sayur angin..pas bersalin mmg banyak angin nak2 plus ngan ada gastrik.tak semua sayur leh makan

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top