Special Offer

Author

Request Kek Marble

Assalamualaikum

Entri kedua menyusul.. Tersangat busy pagi td.. Dlm busy tu sempat terjah jugak.. Busy prepare business proposal. Terima kasih atas komen kalian di entry [Accounting Programmes]. Tu superficial stage je. Rasa kena amik tu dulu then baru yang lain. A few course yg aku nk amik tapi kena complete one by one dlu la. Plus kena la ada duit kan. Tak sanggup den nk buat loan.


Dua hari before balik sini, Lurviey call and request nk kek lain selain dari [Kek Coklat] yang selalu aku buat. Erk.. Muak da kot sebab selalu buat. So, buat kek Marble je la. Nk buat yg lain bahan tak ckup and bukan semua bahan buat kek ada kat tempat aku. Sedih kan? 

Jamu mata dulu... Nanti aku up lak resepi. Orang malas pun boleh buat. Sebab senang macam tunjuk kat kedai je. Tak susah. Tapi kalau da malas semua benda tak jadi. 






P/S: Semput sebab byk keje.. byk nk kena settle.. Cuti lame sgt!!

13 Komentar untuk "Request Kek Marble"

wah nampak sedap je.. colourful lg :-)

wahh..sedapnya..! selalu kek coklat je kan, jemu juga..

nur pun bz hari ni..huhuhu

wahh..sedap2..husna suka kek marble..post sini sikit ea..huehuehue..=P

kali sekala dya nk tukar selera kowt kak nani..=)

wah marble colorful je. nampak menarik & of cos sedap kan. :)

wah nampak sedap! colourful lagi... :)

mesti sedap nyh..sebab colourfull 2..:)

nam[ak sedap n gebu!dalam bz2 pun dapat wat kek.hehehehe..tq ek letak banner2 nnt dah abes masa nani inform akk ek..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top