Special Offer

Author

Respond WW Green Light

Assalamualaikum

Selamat pagi semua.. Yeayy ari ni da Khamis.. Aku rasa smlm macam ada termiss blog wajib terjah je. Erk.. Tak pe ari ni ku terjah.. Insha Allah... Terima kasih di atas komen kalian di entri [Wordless Wednesday Green Light]



Actually aku email kat Dr Diana tanye bile die nak balik US cuz aku nak kirim buku. Buku yang aku nak tu tak de kat Malaysia. Kalau nk beli pun by online. Leceh la nak shipping semua tu. Lebih selamat kirim je kan. 

Dlm email tu last skali aku tanye la if aku boleh join class die cuz die ajar budak Master. Instead of wasting my time dlm bilik tu baik aku join kelas die. Besides dapat jugak input baru. She's good therapist. Before this aku join [Sand Therapy Dr Diana] kat TTDI. 

Tgk la if tak minggu ni next week aku join cuz cuti ni aku nk set up small office. That means byk keje la nk kena buat.Plus tak sabar aku nk pinjam criminology books kt office die. Before jumpe Dr Diana kena cari balik senarai buku yang aku nak kirim tu. 

Kalau baca entri [Sand Therapy] tu abaikan a few things yg aku ckp cuz realitinya hari aku bukan seorang counselor and aku da decide utk tak practice dlm bidang kaunseling. :)


P/S: Yg pasti aku tak kan sambung Master in Counseling :) 




8 Komentar untuk "Respond WW Green Light"

kalau ade masalah, boleh tak mintak khidmat kaunseling cik naniey kita ni?

btw, proud of u sbb learn many thing dalam usia yg agak muda. seriously. boleh jadi contoh! :)

owh..alkisahnya..
betul lar tuh dr xdak buat apa2 kan baik join..=)

goodluck!

alkisahnyaaa..!

kalau dah join, boleh citer apa yg nanie blaja kat sini..hihi

wow.. good choice nani. buat je apa yg nani rasa terbaik utk future. all the best. :)

ooooooooo.. baru sy paham cik...hihi.. byknye o... hikhik

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top