Special Offer

Author

Untitled Emovere

Assalamualaikum...

Salam Maal Hijrah semua.. Getting better da selsema. Alhamdulillah. Tapi da beralih dari hidung ke anak tekak plak.

Short entry for today.. Untitled emovere. Da lame tak melakar secara random,ikut perasaan. Btw kepada Geng Wajib Terjah tu aku terjah korang later cuz aku ada keje nk kena buat. :)
Jangan bimbang ye. Once u da listed dlm geng wajib terjah, pasti ku terjah. Maybe yg baru aku letak tu and mcm tak berapa nk kenal sgt tu, nnti kite kenal2 mcm pengomen tegar. Ada twitter? Follow me @nanieylurviey.
13 Komentar untuk "Untitled Emovere"

kak nani.. samalah kite pun tgh tak sihat jugak ni. mohon didoakan agar kite kuat utk hadapi sakit ni. kata org, sakit tu penghapus dosa kan kan? heee. semoga cepat sembuh buat kak nani :)

alhamdulillah..kalau smpai ke anak tekak tu yg xbest..xselera nk mkn

salam maal hijrah nani. :)

tu hasil lakaran perasaan nani eh. pakai water colour?

bila x sihat klau x melarat mmg x sah kan..cepat sembuh kak nani..=)

lukisan apa tuu??

sekarang ni cuaca tak berapa elok sikit. do takecare yahh. salam maal hijrah :)

get well soon nani..ujan2 ni mmg la ..akak pun kerap sakit pala..asyik kena ujan je kot..

bykkan rehat..dan jgn lupa mkn ubat..:)

salam maal hijrah nanie.. :)

Hope cepat sembuh...take care Nani..

adehh akk pun knadah dmm + selesma+ batuk.huhu

salam maal hijrrah buat nani..

get well soon naniey ;)

ala ciksu tak da twitter..hoho

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top