Special Offer

Author

Home Decor #3

Assalamualaikum...


Kali ni mau share another home decor stuff.. Kali ni lebih berfokus.. Fokus pada satu je.. Key Holder. Cantik menarik tertarik memang da boom.. Sesuai utk mereka yang banyak kunci2. Dari letak sepah2 or longgok je dlm bakul atas meja tepi pasu bunga plastik better grab satu key holder kat bawah ni. Bukan apa.. Lagi nampak tersusun dan teratur. Tak de la nampak semak sgt. Pandai je aku promote kat orang suh beli kan? Tapi aku tak beli pun. Sebab? Sebab aku ada satu kunci je. Kunci bilik. So memang tak diperlukan. Akan datang memang aku perlu. Sekali tgk macam hiasan kt dinding je tapi rupe2nye key holder. Menarik bukan? 2 in 1. Malaysian kan suka yang mcm ni.. Including me.. Wahaha.. 







Cantik tak? Ni je yang sempat aku snap.. Yang bawah skali ni sesuai utk boboy la kot. Nampak kelakian and vintage sgt. :P Kat mane nk beli? Kat mana lagi kalau bukan di Romantica Shop di Amcorp Mall. Level 3 sebelah escalator. Betul2 sebelah escalator. Jadi mereka yang fanatik nk decor rumah tapi nk harga yang sedang2 (tak mahal tak murah) boleh la dtg kat sini. Tp byk jugak yang murah. Less than RM10. Kali ni aku beli vanilla candle je. Sebab yang lame sudah habis.. Bau vanilla sungguh menenangkan. 

Eh lupe nk ckp.. harga key holder kat atas ni dari RM25-RM39. Murah kan?? 

P/S: Pendedahan tentang vanilla yang aku dgr di radio sungguh mengejutkan. :P Mengejutkan aku je la sbb baru tahu.

17 Komentar untuk "Home Decor #3"

Ala English deco kan …nampak sweet je..akak main sangkut dekat apa tu pencangkuk je…mungkin lepas ni boleh la beli selain sangkut keys boleh jadikan deko juga kan…tq nani for sharing this..:)

comelnya key holder ni,,,murah pulak tue..

cantik2 nya geram tgk..mmg sesuai ltk kt umah..ala2 english.hihi

semua cantik..serious geram tengok..

kat umah nur mmg ade rumah simpan kunci..tapi tidaklah cantik mcm ni..biase2 je...

dah jadi kebiasaan, bila balik..mesti simpan kunci dalam rumah dia..hihih

AJ kunci main campak2 dalam handbag je...
Sebab senang, AJ ni agak pelupa.... =D
So tak pakailah key holder ni....

cantik3!!! suka kalau tengok decor2 ni.. mula la rasa nak beli jugak.. hehe

memang cantik. hiasan sekali key holder. rindunya amcorp mall. :)

cantiklah..lama xsinggah kt blog nani

yg gambar 1 n 2 tu cantik... tp akak pelik, nak sgkut kat mane yer kunci... hihi

ooo macam tu upenye... baru tau.. hihi

bags lah nani ni, cpt bg respond.. upahnya, kak ina klik nuff nani... hehhehe

Cantik la Nani..murah plak tu kan...bestnya...
Cubit2 kat atas header blog tu yek..

cantik2..murah..
ciksu suka juga deko mcm ni tp tula dok kuarters ni terhad..tunggu blk umh sendirik..design puas2 ;D

lah..x nmpak mcm tempat gantung kundi pon..haha..comel2 je semua..>.<

Cantik sgt tp deqla sendri pun x byk kunci..hihihi...selalu sangkut kat tinger je..hahaha..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top