Special Offer

Author

Home Decor #4

Assalamualaikum


Sapa yang tak pernah tgk entry home decor yang aku up boleh klik kat link atas ni. Hari ni nk share another home decor stuff yang aku suke. Bling-bling gitu. Mirror Masterpiece. Cantik sgt. Aku ada tgk student decor garden guna theme ni. Superb!!

Sekali tgk macam Arabic style.  
Cantik tak??????? Ni je smpat aku snap. Aku dtg sni nk cari tissue holder utk letak kat dapur. Tp kat Romantica Shop ni ada satu jenis je. Nanti aku up kt entry lain. Apapun happy dtg sini sebab Lurviey pun satu kepala jgk tang bab ni. :) 

P/S: Maaf atas kelewatan terjah kalian. Busy sgt smlm dgn planner :) 

33 Komentar untuk "Home Decor #4"

ehemm nani..mcm tak lam lg ja.hehe

naniey kurus and cantik!! tak tgk pon home deco tu ..haha..mata duk tgk naniey..sweet dan memang stylo la naniey

cantiknya :)
serious macam arabic style.
nani, kursnya awak. tinggi pulak tu :)

wahhh, nampak antik la barang ni :)

cantik. bling2 gitu.

nani pun cantik. :)

cntik tp yui tak berapa minat mcm ni..hihi

uish..brg2 mcm tu klau ada budak kecik mesti susah nk jga..tp cantik!! hehee..

Apsal pict last tu lagi cantik dai barang2 kat atas tu yek..hi hi

cantiikkk...
pic yg bawah tu lagi cantikkk.. :)

memang kena jaga betul2
sebab kat rumah ada aik lelaki yg nakal

nak blog ni diedit secara free ?? full edit pulak tu, meyh join contest amal.. takyah buat entry
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html

cantiknya...:)

suka bersinau2 gitu..:)

Rmbg mata ble masuk kedai ni. If ada duit ada rumah mmg abis ke sni la :p

Hehe. Ke situ lak kak intan :) misi nk gain weight nih!!

Kn? Terasa mm duk dlm kedai arab je. Ada music2 arab.. Hehe.. Kurus n susah nk gain weight :)

Hehe. Tp kalau rumah mcm rojak mmg sakit mata. Nk cntikkan rmh tp skit lak mata

Setuju.. Kejap je da pecah.. Adehhh.. Si ibu jdi hulk nnti

Bpakat eh nur komen mcm yg kat atas nih ;)

Cntik kan? Tgk dpn mata lgi la rsa mcm nk je beli..

Haah la...arabic style...amboii..cunnye org dlm cermin toilet tu... Hihi

rasanya kalau dya pergi situ kopem dya rambang mata

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top