Special Offer

Author

Home Decor #5

Assalamualaikum


Dah pergi ke Romantica Shop? If you love English Style concept utk decorate your living room, kitchen sila la pergi. Rambang mata tgk. Rasa nak nangis pun ada. Sebab tak dpt beli. Huahaha.. Tapi ada la sikit rasa mcm tu dlm hati. Tak kan aku nk beli letak kt bilik hostel. Masuk rumet baru terkejut lak tgk bilik. Bilik pun da sedikit semak dengan rak-rak buku aku. Nak sewa bilik sorang baik aku sewa kondo je. Harga da mcm duk kondo lak if duk bilik sorang. :P *serik

Utk Home Decor #5 aku nk tunjuk jam plak. Oh my,cantik sgt kalau tergantung di bilik. Tapi sempat snap sikit je. Nk tgk yang lagi cantik sila la pergi Romantica Shop. 
Macam-macam saiz ada.. Kecik besar pilih je. Harga lak ok la.. Tuh nampak tak yang besar dlm gambar kat atas. RM 45 je. 
Ni pun lebih kurang kat atas je. Cume yang ni utk beli. Yg atas tu display. Pilih..Pilih...Pilih.........
Yg ni mcm sesuai letak kat kabinet antik je. Makin terserlah keantikan dan kesensitifan jiwa mereka yang antik ni. Harap jangan ada yang terasa.. 

Katarsis: Kalau kalian ada kawan yang jenis tak reti nk hormat masa orang beli la satu jam besar gedabak tu bagi hadiah kat dorang. Apalah sgt harga jam ni berbanding masa yang telah di bazirkan tu kan. Apa guna pakai jam tgn berjenama dan mahal sampai harga jam tu pun boleh beli ipong tapi langsung tak tahu menghargai masa. Malu kat kelawar la.. 


P/S: Mohon Lurviey tak bawak ke IKEA. Takut nangis tak nak balik :P Nasib IKEA tu tmpt area yg aku tak suke :P


10 Komentar untuk "Home Decor #5"

Cantikya. Ala english style gitu. Yang penting nampak klasik. sukaaaaa :)

cantiknya..yg ada burung cantik

lawa...eh blog berwajah baru ek...smart ..hehehee

selalu pergi Romantika sebelah tesco KB. kalau dah masuk tu mmg lama la. huhu.. minat jugak english style. :)

jam petak tu cantik..!
selalu jam bulat je kita tgk kan..
yg petak tu lain dari lain..

mmg boleh guling2 tak mahu balik kalau pegi tempat mcm ni..huhuh

hari tu kita pergi gak romantica ni kat amcorp mall. memang heaven untuk home-deco lovers.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top