Special Offer

Author

Teaser: DIY

 اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Jawab salam tu dulu... Happy weekend peeps... Moga weekend ni adalah weekend yang productive. Saya nak siapkan segala perancangan utk tahun 2013 and later ada discussion plak. Insha Allah. Moga dipermudahkan segalanya. Aameen..

Da tajuk saya letak teaser jadi mampu tepek gambar ni je dulu. Nanti da siap saya up entry lain plak ye. Percubaan pertama ni. Cantik tak cantik letak tepi. Lain orang lain pandangan.  Teringat saya kata-kata Prof Muhaya smlm, kalau kite hidup ni asyik duk fikir apa yang orang kata rugi la kite. Jadi kenapa kite nk sibuk fikirkan orang lain kan? Fikirkan tentang diri sendiri.

And kepada kalian yang akan menduduki exam next week, selamat menjawab peperiksaan. Apa yang kalian belajar itulah yang kalian jawab.  JazakAllah Khairan !

P/S: Short update. Terjah kalian later ye.. 
P/S/S: Tertanya plak mana kak intan eh?? Kak Intan!!!!
16 Komentar untuk "Teaser: DIY"

wink-wink..^^birthday kad ke??

yup..rugi pikir apa org ckp mengenai kita..tp kalau benda baik..Alhamdulillah..=)

persiapan kawin ke nani ?
tak sabar nak tengok :)
aah, miza pun tertanya mana perginya kak intan ??

Utk DIY ni xde kaitan ngn kawin. Hehe..

Tu la.. Lme xnmpk kak intan. Tp td da up entry da.. Ada hal katanye. Kite tunggu kak intan dtg :)

suka sgt dgn pesanan prof muhaya kt fb..
kak intanfirdaus ke ? :)

Hai sayang...sorrrryyy sangat sebab x terjah nani lama..huhuh..kak intan kalut sikit..balik kg..antar barang adik nak tunang lagi..kak intan x dapat balik time dia tunang ..kakak kak intan pon x balik..dia bgtau last minit sangat..balik time kenduri nanti la..hehe...wat kecik2 je..pastu lak encik somi kak intan demam..sebab gigi sakit..tadi bawak g kelinik gg ..tampal apa yg berlubang..dia selesema lagi..mcm2..hehe.apapun terharu sangat nani igt kak intan.rindu nani juga..miss u dear..take care tau...kak intan doa yg terbaik buat nani tau!

ni pe ni nanieyyy?

btw, maaf sangat2 nanieyy.
zeraaa jarangg bukak blogggg.
rinduu nanieyyy. maaf maaf maaf yaa? :)

nk bgi birthday card tu sape??hihi

card felt diy eh? nnti tunjuk hasilnya k. ;)

rajin betoi nani buat sendiri.. kreatif :-)

akak singgah klik digi..

*btw, mintak maaf sbb dh lama x jenguk sini.. sejak ada ank kecik ni masa utk bw sgt2 terhad.. pe2 pun, akak ucap terima kasih sbb sudi sggah jugak blog akak.. :-)

Nanie ni rajinnye..ada je masa nk buat eh..

tunjuklah hasilnya nanie.. nak tgk..hihihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top