Special Offer

Author

Week 52 2012

Assalamualaikum...

Minggu yg pnuh dengan cerita dan pelbagai perasaan yg positif dan negatif. Finally, keputusan da di buat.. Time utk move on.. Tak nak da fikirkan orang and also merugikan diri sendiri.. Tak mo daaa.. Tak sanggup daaa... Minggu ni jgk busy smpai consistency BW pun tganggu. Maaf kalau ada yg aku termiss. Jgn risau aku dtg baca n komen pukal :)

Rabu, 19 Dec- officially turning 25 yrs old. Still dlm keadaan tak stabil ngn hidup but insha Allah I can manage it. Just i need another plan. Plan B! Ya Allah permudahkanlah segala urusan hambamu ini dan sesungguhnya Kau lebih Maha Mengetahui apa yg terbaik utk hambamu. Aameen.. Emm.. Thanks for those yg wish me.. *terharu*

Khamis- Jumpa Lurviey and talk to him and need his advice. Lurviey Mr Motivator yang terbaik for me. The best answer from him ' Allah tak pernah mengecewakan hambaNya, tapi hambaNya yang selalu mengecewakan Allah' . *Insight*

Sabtu- Yeayy finally dpt keluar. Da lme tak keluar ari sabtu. Unexpected outing. Plan last minit. But I'm happy. Discuss and plan something for 2013.

Hey peeps.. Will up entry ttg home decor lagi nnti. Stay tuned..

28 Komentar untuk "Week 52 2012"

Nani, Happy belated birthday :) May all of your wish comes true :)

happy birthday dear... may god bless you :D

Happy birthdayy dear! May Allah bless u :)

alaa is lambat blogwalking kat sini secara overall, so sorry, Happy Birthday to You May Allah S.W.T blessed you always.

is singgah blogwalking sambil isi tabung untuk masa depan yang lebih cerah

iskandarX "ACE"
Info Corner by Noor Mala Shahar

ada turun naik hidup kan..

hppy belated brthday sis..

YA Allah boleh tak sedar besday naniey!! Sorry tersangat2....Happy belated birthday buat naniey..semoga naniey sentiasa dilindungi dan dilimpahi barakah hendaknya..ameen!

mama husna 18hb..hehe..

happy belated birthday kak nani..
may Allah bless you..
n may all ur wishes come true..=D

Happy Belated Birthday Nani......
Semoga panjang umur, murah rezeki dan cepat kawen... =D

kek tu..sedappp..!

Semoga ceria2 selalu nani..

Thanks Yui. Tu la.. Kadang kite kat atas kdg kite kat bwh.. :l

Ooo ye ke. Happy belated berday to mama husna. Sng la nk ingtkn? Hee

Aameen Ya Rabb.. Thanks Husna

Sdp tp one slice pun ssh nk abiskan. Muak.. :)

Happy belated besday dear..wahh muda lg..br 25?? tp usia yg sesuai kawen tu dear..haha

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top