Special Offer

Author

Al-Fatihah Prof Suradi Salim

Al-Fatihah Prof Suradi Salim

Assalamualaikum Sedang berehat-rehat sambil layan movie and facebooking than terkejut tgk status aku punye senior which inform us that P...
Esok Cuti, Mlm ni?

Esok Cuti, Mlm ni?

Assalamualaikum Bestnye melepak dlm bilik sambil ngadap lappy. Hari ni hari yg paling boring kt tmpt keje. Suddenly demotivated. Biasa la....
Kisah Si Pokok Mata Kucing

Kisah Si Pokok Mata Kucing

Assalamualaikum Monday Blues!!! Pepagi ni plak di serang flu. Adakah di sebabkan perubahan cuaca atau HOMESICK ?? Al-kisah cerita pagi...

Senarai Peserta Blitz Give Away 2012

Assalamualaikum Terima kasih kepada mereka yg sudi join Blitz Give Away 2012. Check link korang kat bawah ni ada tak?  Terharu gile nih ...

Siapa Pemenang Blitz Give Away?

Assalamualaikum Huarghhh esok da kembali bekerja. Sedar tak sedar lusa da masuk bulan Februari da. Tak terasa masa berlalu mcm tu je and...

Blitz Give Away 2012

 STICKY POST: SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY Salam Semua... Haa.. Nak masuk tahun baru da. Jom Join Blitz Give Away 2012 . First Give Away fro...

Cream Puff In Da House

Assalamualaikum Pepagi bangun semangat nk tahu mcm mne nk buat 'Cream Puff". Penglibatan aku hanya 20 percent je. Ehh tak.. tak.....

Pokok Mata Kucing

Assalamualaikum Pagi smlm borak-borak ngan mama then mama suh aku tgk buah mata kucing. Perghh... Boleh tahan tapi tak lebat sgt la. Aku p...

Gulai Tempoyak Ikan Patin Da Bomb

Assalamualaikum Hari ketiga kat rumah.... Finally ari ni dpt makan Gulai Tempoyak Ikan Patin . wink-wink** Lama gile tak menjamu tekak a...

Celebration CNY and Angpow

Assalamualaikum Sebelum nak kepoh pasal celebration CNY ni aku nk ucapkan Gong Xi Fa Cai kepada semua warga cina yg menyambut perayaan n...

I'm Home (Full Version)

Assalamualaikum Finally dpt jugak update entri ni. Ok lah.. Straight to the point cuz aku tetiba plak tak sihat now. Hari Jumaat, abis k...

Crazie Sale Cosmetics

Assalamualaikum Another pending entri yg kini baru ada kesempatan masa utk update. Bile semangat nk update internet plak mcm siput oink-oi...
I'm Home (Lite Version)

I'm Home (Lite Version)

Assalamualaikum Short entri je ni sbb mata pun da ngntuk and malas nk on lappy. Via iPhone je update entri. Syukur Alhamdulillah selamat s...
5 Makanan Agar Kulit Mulus

5 Makanan Agar Kulit Mulus

Assalamualaikum Ari ni nak sharing pasal penjagaan kulit melalui makanan ( especially utk aku ). It's soooo true ttg makanan yg baik aka...
Resepi

Resepi

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Di sebabkan ada perubahan kod menyebabkan pages saya sukar untuk di lihat. Maaf a...
Minggu Promo UM 10/11

Minggu Promo UM 10/11

Assalamualaikum Semalam member aku tag aku gmbr yg kiteorg amik semasa Minggu Promo Universiti Malaya 2010/2011 . Perghh.. Super duper tak...
Kemala Sakti Kesuma Nigrat

Kemala Sakti Kesuma Nigrat

Assalamualaikum Seriously aku rasa mcm nk pergi je tgk teater ni yg akan diadakan di Kelantan next week. Last time pementasan kt KL tapi t...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top