Special Offer

Earth Hour 2012

Earth Hour 2012

Assalamualaikum Sabtu yang hambar tapi harus juga terima dengan hati yg tabah and reda. Hati touching ni sbb plan tak menjadi.. Ok la mala...

Senarai Peserta Random Give Away By NanieyBarnieyLurviey

 Assalamualaikum Yeayy... Ari ni ari last Random Give Away by NanieyBarnieyLurviey.. Pkul 12 mlm sat lgi maka berakhir GA ini. Ok now che...

Random Give Away by NanieyBarnieyLurviey

Assalamualaikum Sticky Post till end of March Alhamdulillah, syukur sgt-sgt sebab semua pemenang Blitz Give Away 2012 ari tu da pun terim...

Sikap Pemandu Degil

Assalamualaikum Alhamdulillah Jumaat da berlalu. Kejap je masa da nk masuk April. Sebut April ingat pasal April Fool.. Pernah di 'fool...

Beriani Lunch Treat Plaza Pantai

Assalamualaikum Wassup..wassup... Hari Jumaat yg sejuk dan woohooo really enjoy at workplace.. Saat entri ini dipublish I on my way to ...

Shoe Festival 2012

Assalamualaikum Any Shoe Lover here? Hey guys.. Let's go to PWTC . Well, The 3rd Malaysia International Shoe Festival 2012 kembali la...

Proton P3-21A , Proton Preve

Assalamualaikum Watchaaa... Sapa kat sini tgh dlm proses nk membeli kete.. Sapa yg tengah berhajat nk beli kete tu yang budget below than ...

Nak Free Gift Voucher?

Assalamualaikum Free Gift Voucher? Sebut pasal brg free ni ramai yg suka kan? Tapi mana ada benda free dlm dunia ni. Even nk buang air kec...

Santai at Section 17

Assalamualaikum Energetic and productive Wednesday.. Hoping that my ' semangat ' akan sentiasa up and bukan down.. Huh.. Well abi...

Wordless Wednesday: Gift Voucher, Nak?

Assalamualaikum Kalau nk tahu mcm mne nk dpt gift voucher ni tunggu next entri ok.. Have a nice day!!!! P/S: Da sarapan da??

Pocket Therapy

Assalamualaikum Time Flies.. Today is WEDNESDAY.. Yeayy.. Masa berlalu ngan cepat and umur makin meningkat but still byk wishlist yg belum...

Kalau dapat makan Ikan Pari Bakar....

Assalamualaikum Tajuk entri pun da bikin aku tak keruan.. Ikan Pari Bakar Cicah Air Asam .. *mouthwatering* ... Perghh kalau dapat la lun...

What's For Breakfast?

Assalamualaikum Alhamdulillah ari ni perut da makin better. Da boleh mkn nasi da.. Semalam pun da bleh abiskan sepinggan.. Syukur Ya Allah....
Muidin Di Tuduh Bunuh Dirang

Muidin Di Tuduh Bunuh Dirang

Assalamualaikum Rentetan kes pembunuhan Dirang.. JOHOR BAHRU – Kematian tragis Nurul Nadirah Abdullah atau lebih mesra dipanggil Dirang...

Abuden?

Assalamualaikum Abuden? Apa tu? Seriously I never heard that before.. *arghh gile ah Tapi bile di translate balik ohh... Aku tahu la pasal...

My Generasi

Assalamualaikum Hi peeps.. This morning my fren Currgegg share something on FB and aku tertarik untuk melihat video apa tu. Since that she ...
My Thrilling Sunday

My Thrilling Sunday

Assalamualaikum Ahad.. Hari untuk rehat-rehat... Tapi for me aku masih belum puas spent time ngan Lurviey.. So nak went out again. Keterbia...

I'm Still on 'Pantang'

Assalamualaikum Selamat pagi... Update entri kejap sambil tunggu return call from Lurviey. Ckp nk service kete pagi tapi till now tak de ca...
Curi baca SMS... Pernah Buat?

Curi baca SMS... Pernah Buat?

Assalamualaikum Sambil menunggu Lurviey amik aku nk update pasal "baca sms orang" ni.. Korang pernah curi baca mesej org tak?? M...
Survivor si Kaki Bodek

Survivor si Kaki Bodek

Assalamualaikum I'm back... Seharian tanpa entri disebabkan zero tenaga dek demam sehinggakan perlu mengambil ML tanpa ada MC. Alhamdul...

Sila Berhenti Baca Zodiak Hari Ini

Assalamualaikum Aku rasa ramai yang suka baca zodiak kan? Termasuklah aku zaman dahulu kala. Each time bukak NST terbelek kat kawasan hor...

Make Your Workplace Like Home

Assalamualaikum Do you easily feel so bored with your workplace/workspace? Why? Hey come on.. Make your workplace feel like home ok. How? *...
Kisah Ayu Seksi

Kisah Ayu Seksi

Assalamualaikum Kisah ini tiada kena mengena dengan mana-mana perempuan/wanita yang bernama Ayu. Tapi kali ni aku menceritakan kisah perem...

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !

Assalamualaikum Segmen dari bro  Ben Ashaari plak..  Cepat..cepat.. Klik Banner lau nk join... Bro Ben tgh bukak counter kot.. Secar...

JIKA AKU PELAKON POPULAR

Assalamualaikum First time join Segmen  Mak Dara .. Korang kenal tak Mak Dara sapa? Penulis Skrip (aku pernah berangan nk tulis skrip ga...

Pilih Kerjaya Bukan Kerja

Assalamualaikum Isnin kembali lagi. Sedar tak sedar ari ni da 19hb dan hanya tinggal 12 hari je lagi nk masuk bulan April. Kepada final yea...

Bila Ben Ashaari tanya aku..

Assalamualaikum Bro  Ben Ashaari buat segmen and aku suka nk flashback zaman sekolah aku dulu. Segmen : Perkara yg paling membosankan bil...

Sunday Housekeeping Day

Assalamualaikum Ahad yg membosankan.. Bangun pagi basuh baju, kemas bilik, cuci tingkap, lap meja yg setiap hari berhabuk. Serious rimas ak...
Dirang: Reman 7 Hari Lagi

Dirang: Reman 7 Hari Lagi

Assalamualaikum JOHOR BAHRU: Mahkamah Majistret, di sini, semalam meluluskan permohonan lanjutan reman seminggu lagi terhadap tiga suspek...

Killing Me Softly..

Assalamualaikum Mood melayan Killing Me Softly by Plain White T's. Malas nk ckp byk.. A lot of thing melekat kat kepala otak yg memerlu...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top