Special Offer

Karaoke Anywhere

Assalamualaikum I told you that this is freakin weekend (yesterday). Damn so bored. After settle buat DIY Envelope then karaoke la plak ka...

Spontaneous Weekend: DIY Envelope

Assalamualaikum Ari ni ari yg membosankan. Spontaneously I took a blank sheet of a black paper, and..... Ok, aku nak buat envelope utk let...
P/S: I Love You

P/S: I Love You

Assalamualaikum P/S: What a boring weekend.. Alone and Lonely... 

The Meaning of Catharsis

Assalamualaikum Ari Sabtu yg membosankan. Plan nk ke PWTC terpaksa cancel sebab perhimpunan yg dikatakan ' aman ' tersebut. BERSIH...

Free Lipice Fruity Strawberry

Assalamualaikum Abis keje ari khamis after jmpe Lurviey, balik hostel check surat dulu sbb nk tgk incurance policy da sampai belum. Skali ...

SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI

Assalamualaikum Abis keje terus balik bilik then online tgk ada segmen lagi dari Bro Ben ... So  those yg nk join tu cpat la join sebelum t...

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU

Assalamualaikum Setelah sekian lama Bro Ben bercuti dari segmen, finally ada jugak segmen. Maklumlah sibuk ngan the little Qhaliff  kan.. ...

Hubungan Tanpa Arah Tuju

Assalamualaikum Setiap perhubungan mesti ada matlamat. Dlm kehidupan pun ada matlamat jugak. Tapi mcm mne plak ngan perhubungan tanpa m...
Hidup Macam Pakai High Heel?

Hidup Macam Pakai High Heel?

Assalamualaikum Kenapa aku letak quote " life is like 'wearin' a high heel "kat header aku? Kenapa samakan life ngan hig...

Budaya Suap, Pilihan Siapa?

Assalamualaikum Budaya Suap, Pilihan Siapa? . Teringat zaman sekolah, kena buat karangan pasal rasuah , punca-punca dan kesan rasuah kepad...
Burger Super Power

Burger Super Power

Assalamualaikum Lama tak bersantai dlm segmen santai info negara. Ok la kali ni nk aku nk share pasal Burger Super Power atau name sebenar...
Implant or Bridge?

Implant or Bridge?

Assalamualaikum Persoalan yg ada kat kepala otak aku skang ni is nak buat "implant or bridge". But setelah fikir and fikir and ...

Ramai Ikut Adat Dari Ikut Cara Islam

Assalamualaikum Alangkah bagusnya kalau dpt follow mcm kat bawah ni kan? Mudah!!! Kenapa nk menyemakkan kepala otak dan menyukarkan benda ...

Back To Uni Life

Assalamualaikum Ahad lepas went to UM jmpe my classmate Kelly . At first plan nk jmpe kat Main Lib then tukar plan ke Edu Fac. So, aku tun...

Namaku Bukan Maria

Assalamualaikum Yeayy da nak masuk hari Ahad, then Isnin masuk ofis mcm biasa.. Weekend kali ni memang tak best. Kadang aku rasa mcm nk kej...

Cinta Si Tukang Kasut

Assalamualaikum Disebabkan aku duk kat hostel and no TV, maka terpaksalah aku mencari citer melayu di YouTube.  So bile balik kampung meman...
Little is Better Than Nothing

Little is Better Than Nothing

Assalamualaikum Sabtu tiba lagi......Apa korang punye plan ari ni? Pagi ni aku nak share pasal quote kat bawah ni. Sikit-sikit, lama-lama j...

Header Baru Blog RR

Assalamualaikum Blog Redzuan-Ridz or RR atau pun Lurviey telah pun bertukar wajah . Ngeee.. Perghh rupenye susah jugak nk buat apa yg Lurv...

Penang Curry Mee

Assalamualaikum Hari ni dah hari Jumaat, kejap je masa berlalu. Less than 2 week nk masuk bulan 5, then 6789...then 2013. Semoga Allah ...
Aku dan Kerusi Malas...

Aku dan Kerusi Malas...

Assalamualaikum Alangkah bestnye kalau dpt duk atas kerusi malas. Emm bestnye.. Berayun atas kerusi tu sambil tgk tv, tak pun sambil ambil ...

Nasi Dagang Ikan Tongkol

Assalamualaikum Gempak tak punye Wordless Wednesday: Wedding Planner? Hehe.. Yg tu akan datang kite citer. Kepada Cik Nur , rempah nasi min...
Wordless Wednesday : Wedding Planner?

Wordless Wednesday : Wedding Planner?

Assalamualaikum P/S: ..............................
Spice of Love :  Bergaduh?

Spice of Love : Bergaduh?

Assalamualaikum Sedangkan lidah lagi tergigit, apa pula suami isteri, buang yang keruh ambil yg jernih, baru teguh peribadi... Apa guna kit...

Sampai Hati Awak...

Assalamualaikum Girl : Awak.. Saya nak bagi hati saya kat awak tapi elok-elok eyh sbb hati saya ni sensitif.. Mudah pecah.  Boy: Dengan ...
Nanti Kite Beli Spek 3D ok..

Nanti Kite Beli Spek 3D ok..

Assalamualaikum Skang demam Titanic 3D and aku memang plan dri last year nk tgk jugak bile Titanic 3D release. Takat nk tgk Titanic biasa ...
Aku dan Mikrofon

Aku dan Mikrofon

Assalamualaikum Bile aku nyanyi lagu Man United pasti Lurviey nyanyi lagu Liverpool .. Huahaha.. Tau la malam ni Liverpool menang 2-0 ngan...
Ini Bukan Zaman Bersuap Dikkkk..

Ini Bukan Zaman Bersuap Dikkkk..

Assalamualaikum Salam Jumaat. Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam dan setiap hari adalah proses pembelajaran . Aku belajar pelbaga...
Merungkai Misteri Tenggelamnya Titanic

Merungkai Misteri Tenggelamnya Titanic

Assalamualaikum Segala misteri tenggelamnya Titanic akan terjawab pada 15 April ini. Rupenye orang duk kaji lagi rupenye kenapa Titanic ni ...

1st Giveaway Miss BaNu & AzieLa

Assalamualaikum Waktu lunch yang sunyi.. Ouchh... Apa bleh buat, member cuti jadi aku pun cuti dari lunch. Btw terima kasih Ms Banu sebab ...
Kesempatan Di Atas Kesengaraan Orang Lain

Kesempatan Di Atas Kesengaraan Orang Lain

Assalamualaikum Hari ni da kena masuk ofis balik. Mcm tak cukup je cuti (demand plak). Well syukur Alhamdulillah apabila dapat berita, ama...
Pray For Sumatera

Pray For Sumatera

Assalamualaikum Sapa yg merasa gegaran sebentar td? Aku rasa.. Time tu duk melepak atas katil tetiba aku rasa katil aku goyang. Aku ingatka...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top