Special Offer

Author

Just Numbers

Assalamualaikum Numbers.. N.U.M.B.E.R.S Damn I hate numbers bile blajar add maths . But I love numbers bile belajar accountancy . But bil...

Syaitan Berbisik Menanam Keraguan

Assalamualaikum Syaitan tidak pernah berputus asa untuk menyesatkan anak Adam. Salah satu caranya ialah dengan menanam ' keraguan &...

Restoran Atap Atap Portugese Ikan Bakar

Assalamualaikum Sapa pernah makan kat Restoran Atap-Atap ? Lame plak tak buat review tempat mkn. Kekangan masa membataskan aku utk keluar...

Kelab Rotary Malaysia di Giant

Assalamualaikum Pertama-tama nk ucap terima kasih kepada blogger  Cik Wanieys ,  Cik LYNN ,  dyabunga ,  Sweet Honesty dan Ayu atas soko...

Hidup Umpama Ais Krim?

Assalamualaikum Dulu dlm buku biodata zaman sekolah dulu selalu bebudak tulis " Hidup Umpama Ais Krim, Nikmati Sebelum Cair "...

Anak Pak Arab yang Super Cool

Assalamualaikum Weekend yg happy tapi super letih... Perghh.. Entri pasal weekend mau dua tiga entri. Hee. Ok nak up pasal anak pak arab y...

True Crime : Serial Killer

Assalamualaikum Finally, jumpe jugak buku yang aku cri 2 tahun lepas.. Before this pinjam kat library je. Tapi tak abis baca. Tak berkesemp...

Nak Cepat Kaya?

Assalamualaikum Sebelum aku citer pasal kaya cepat aku nk story sikit pasal perasaan aku skang.. Bengang woo.. Ada co kat building aku ni w...

Debat PTPTN: Apa Pandangan Anda Sebagai Peminjam?

Assalamualaikum Lambat aku up entri ni sebab semalam baru download Debat Isu PTPTN antara Khairy Jamaluddin dan Rafizi Ramli. Semangat pla...

Smile and Silent?

Assalamualaikum Smile and Silent are two powerful tools. P/S: Semoga dipermudahkan segala urusan di hari jumaat yg penuh keberkatan in...
I'm Not "Last Minute" Person

I'm Not "Last Minute" Person

Assalamualaikum Yeay..yeayy... ari ni da ari Khamis.. Esok da Jumaat.. Alhamdulillah masih lagi di beri peluang oleh Allah S.W.T utk berna...
Best Keyboard for Banker

Best Keyboard for Banker

Assalamualaikum Sapa bakal banker or accountant kat sini? Surely bile kena key in data using laptop sgt melecehkan unless you get the best...

La Tahzan

Assalamualaikum Muke nampak tenang, happy, time gelak sampai guling-guling tapi hati menangis, hati menjerit, merintih org tak nampak and ...

Sisi Kehidupan

Assalamualaikum Kehidupan... Apa tu kehidupan? Orang selalu ckp "disini aku kenal erti kehidupan", "aku lebih tahu erti hid...
7 Tabiat Remeh Si Pemboros

7 Tabiat Remeh Si Pemboros

Assalamualaikum Agak-agak korang, korang ni kaki boros ke? Bagi aku, 7 tabiat kat bawah ni yg kena ngan aku beli prepaid . Sebab ari-ari ak...

Telekung at Ladies Shoppe

Assalamualaikum Aku start entri aku ngan pertanyaan okeh? Berapa ramai antara kite tukar telekung solat setiap tahun? Or ada yg tak perna...

Very Bad Rumors About Me

Assalamualaikum Isnin tiba lagi.. Alhamdulillah diberi kesempatan utk mencari pahala di atas bumi Allah ini. Alhamdulillah masih dipelihar...

Universiti-Gombak-Dato'Keramat-Tmn Jaya-Kerinchi

Assalamualaikum Unexpected Saturday start with.... Pagi around 11 am aku call Lurviey and he said tak dpt keluar. Sigh** That means aku...

Mentally Exhausted

Assalamualaikum Jumaat yg sungguh meletihkan.. All Out!!  Walaupun hari ni da hari Sabtu tapi aku still rasa letih yg teramat sangat. Tak ...

Busy Busy on Friday

Assalamualaikum Tajuk entri tak agak-agak kan? Busy la sgt but still bleh up entri lagi. Percayalah.. Bahawa memang busy pun. Short entri t...

Awan Kelabu Mendung Mengandung

Assalamualaikum Selamat pagi... Hari ni khamis, esok jumaat, lusa SABTU.. Yess... Sabtu tibe lagi.. Tak sabar nk jmpe Lurviey. Cuaca kt si...

Dream, Power and ACTION..

Assalamualaikum Wat a lovely hectic Wednesday.. Just a quick entry... You are not given a dream without being given the power to make i...

Find Your Perfect Gift at Romantika

Assalamualaikum Ada sapa-sapa yang pening nk kasik hadiah utk org kawin,birthday or apa-apa la. Naa jom ushar gmbr kat bawah ni. Aku rasa t...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top