Special Offer

Author

Masih Relevankah Penggunaan Yellow Pages?

Masih Relevankah Penggunaan Yellow Pages?

Assalamualaikum Sabtu yg membosankan. Arghh tahap mcm burung kena kurung dlm sangkar emas. So, hari ni menghabiskan masa tgk movie yang bel...

Rancangan Terbantut

Assalamualaikum Nak mula mcm mne pun aku tak tahu. Yang pasti terselit rasa terkilan. Sungguh aku terkilan.  Ceritanye bermula..... A...

Asam Station

Assalamualaikum Selamat menikmati lunch semua.. Lunch apa hari? Yeay esok hari Sabtu. Tgh fikir esok nak masak apa yg boleh dimasak mengg...
Hikmah Imam Al-Ghazali

Hikmah Imam Al-Ghazali

Assalamualaikum Salam Jumaat semua.. Semoga hari Jumaat ini membawa keberkatan kepada kite semua. Amin Sumber: Malay World Community ...
Old Skool Stuff

Old Skool Stuff

Assalamualaikum Entri kedua selepas  entri Opet , nak warm up sebelum memeningkan kepala dan menjulingkan mata dengan numbers. Korang ti...
Beruang Matahari Di Tangkap

Beruang Matahari Di Tangkap

Assalamualaikum Selamat pagi.. Semalam hari yang sangat busy and bermesra dengan numbers sampai tak sempat nk berkunjung balas. Hari ni, ak...

Penyakit Sosial

Assalamualaikum... Tak tahu la apa nk jadi ngan budak2 zmn skang ni. Baik yg tua mau yg muda. Ada otak tapi tak leh nk fikir walaupun da d...
Wordless Wednesday: Money Slave

Wordless Wednesday: Money Slave

Assalamualaikum Sedikit kata dari aku "Jangan jadi hamba duit, and jangan kerana duit buta mata hati, jangan kerana duit agama letak...

Beef Rice Di Giant Taman Samudra

Assalamualaikum... Selamat pagi kawan-kawan.. Hari Selasa aku sememangnye menguji kesabaran aku kerana... excited nk jumpe Lurviey semal...

U Mobile Unlimited Internet

Assalamualaikum Dua tiga hari ni aku perasan selalu ada iklan U Mobile Unlimited Internet . Di sebabkan aku tgh survey telco mane yang best...
True Crime Collection List

True Crime Collection List

Assalamualaikum Apa khabar semua... Selamat hari Isnin... Yeayy.. Semalam pergi ushar buku dulu sebab gaji masuk je nak grab satu or dua b...

Chocolate Cake

Assalamualaikum Selamat berhujung minggu semua.. Esok da kena masuk ofis semula bagi yg pekerja and bagi yang bersekolah pergi sekolah. ...

Baca Tulisan Jawi

Assalamualaikum First skali nk tanye berapa orang yang tak reti baca tulisan jawi? *jawab dlm hati je la. Tapi time sekolah dulu ada bela...
Test Your Brain : Right Brain or Left Brain?

Test Your Brain : Right Brain or Left Brain?

Assalamualaikum Hi Hi semua... Petang ni nak sharing pasal otak. Jom test otak korang kat sini. Aku da penah buat masa time belajar dulu...

Segmen BEN ASHAARI dan Saya

Assalamualaikum Lame sungguh Bro Ben tak buat segmen. Maklumlah da busy ngan Qhaliff yang super cute. Sapa nak join leh klik banner tu ...
Bantuan Diperlukan: Lelangit Zaquan Adha Berlubang

Bantuan Diperlukan: Lelangit Zaquan Adha Berlubang

Assalamualaikum Hari ni terlihat dan terbaca pasal adik Zaquan Adha ni. Apa yang di makan keluar melalui hidung. Selanjutnya boleh baca dib...
RM300 Per Month?

RM300 Per Month?

Assalamualaikum Gempak tak Wordless Wednesday ari ni. Hek elek tu pun kau nak kepoh kan. Actually aku nk mintak pandangan rakan-rakan blogg...

Wordless Wednesday: On the Line

Assalamualaikum P/S: Speechless...
Maaf Di Atas Kesulitan

Maaf Di Atas Kesulitan

Assalamualaikum Selamat pagi kawan-kawan....  Memula nk tnye sapa yg bukak blog ni then tetiba direct to churp2? Please let me know.. A...

Nasi Lemak Singgit

Assalamualaikum... Pagi ni perut teringin makan nasi lemak. Terbaik makan panas-panas. Di sebabkan later ada makan-makan kat ofis, so aku ...

Kata Mereka Tentang Aku

Assalamualaikum... Apa kata kawan aku tentang diri aku? Ilyana Ilyas seorang yg hard working, tegas, structured dan organized! She a...

Tabung Ahmad Sufi

Assalamualaikum Macam mane nk mule eh.. Tak tahu kat mane nk mule.. Setiap hari bile login FB mesti hati terhibur tgk gambar adik Sufi yang...

Weekend Without U

Assalamualaikum... Another boring weekend.. Hoihoi... Teruk gile aku rasa bulan ni. Salah kat mane eyh? Nak ckp memang tak terluah. Kalau...
Instagram Addiction

Instagram Addiction

Assalamualaikum Sapa ada instagram ? Agak-agak korang ada tak signs mcm kat bawah ni? Setelah keberjayaan mengupdate iOS 5 and berjaya me...

Jerebu VS Pencemaran Udara

Assalamualaikum Apa beza jerebu and pencemaran udara selain dari perbezaan ejaan? Sila jawab.. Gmbr yang diambil petang td masa aku nk b...

Bright and Dark Side

Assalamualaikum... Di malam sepi..pi..pi.., pak mat jual topi..pi..pi..,topi yang koyak..yak..yak..pak mat jual...(sambung sendiri sampai ...

Paranoid? Yes I Am.

Assalamualaikum Paranoid? Aku paranoid? Ish ada mental disorder ke budak ni? Oh no.. I mean paranoid trait tu memang ada dlm diri aku. Na...

Dunia Hitam Putih

Assalamualaikum.... Selamat pagi kawan-kawanku di alam maya... Memula nak ucap jutaan terima kasih yang tak terhingga di atas segala pandan...

Random Evening: NY Skin Solution

Assalamualaikum... Hari ni aku amik cuti nak relax-relax.. Wahaha.. Kononnya nk pergi interview tapi tempat plak tak ngam.. Terdedah dgn b...

Wordless Wednesday: Otak Kering

Assalamualaikum..

Notice of Resignation?

Assalamualaikum.... Selasa yang blues... Mata nak terpejam nih. Damn so exhausted semalam. Mcm tak cukup rest plak. Otak banyak duk fikir. ...

Mengundang Bahaya dengan Sengaja atau Tidak Sengaja?

Assalamualaikum Sejak sekolah kite selalu dengar " Malang Tidak Berbau ". Kalau malang tu dapat dibau mmg kite berbau je malang c...

Yummy Cheezy

Assalamualaikum.... Esok da Isnin, masuk office.. Mcm tak cukup rest je lgi. Topup perut dulu sebelum survey tmpt Lurviey interview.. Se...

Ayam Percik At Borneo Plaza Pantai

Assalamualaikum Pernah makan ayam percik rasa mcm ayam masak merah?  Pertama kali aku makan ayam percik rasa ayam masak merah.  Sem...

Sikap Pemandu Bas Malaysia

Assalamualaikum Kerana nila setitik rosak susu sebalanga.. *ada tak org yg tak kenal nila?? Bukan nk mengutuk tapi sekadar berkongsi apa...

Impress People or Impress Allah?

Assalamualaikum Alhamdulillah kerna Allah memulangkan kembali nyawa yang dipegang seketika semalam.. Alhamdulillah masih dapat menggunaka...

Butter Cookies

Assalamualaikum Calling all Butter Cookies Lover to read this entry.. Hehe.. Super delicious sedap je jamu tekak ngan biskut ni.  Danisa ...
Mudah Hilang Fokus??

Mudah Hilang Fokus??

Assalamualaikum Adakah anda seorang yg mudah " terganggu " dengan persekitaran? Kalau ye sila perhatikan carta dibawah ni?  Ada ...

Sudah Cukup Sudah

Assalamualaikum Selamat pagi... Isnin 6 June 2011... Setahun yang lepas... *flashback 8.45 pagi... Aku menjejakkan kaki setelah diterima k...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top