Special Offer

Happy Independence Day Malaysia

Happy Independence Day Malaysia

Assalamualaikum.. Short entri cuz I'm soo busy today.. Byk benda nk buat cuz I'm goin back to KL tomorrow morning.. Back to realit...

GDO- Maggi Tom Yam

Assalamualaikum... Yeayy esok semua cuti kan? Boleh sambung raya lagi.. Ada yg buat open house ke weekend ni? Mlm ni confirm jamned kan? A...

Wordless Wednesday: Color Earphones

Assalamualaikum.. Finally dpt jgk yg dicari.. Puas hati!!

Buah Cempedak di Luar Pagar

Assalamualaikum... Alhamdulillah selamat sampai kat rumah pukul 2 lebih. Perjalanan yg sungguh memenatkan. Singgah di Jerteh sat beli nasi...

Hentian Sebelah Bukit Besi

Assalamualaikum.. Otw back to Kelantan.. Exhausted.. Breakfast di R&R Bandar Muktafi Billah and now meneruskan perjalanan pulang melal...

Hentian Sebelah Bukit Besi

Assalamualaikum.. Otw back to Kelantan.. Exhausted.. Breakfast di R&R Bandar Muktafi Billah and now meneruskan perjalanan pulang melal...

Dugaan

Assalamualaikum... Super duper exhausted.. Skang relax2 kat hotel ngan parent. Adik2 semua da balik tempat masing-masing.. Ari ni mcm2 dug...

Tekak Melayu

Assalamualaikum... Sedar tak sedar da esok da Isnin.. Dua org lagi adik aku da nak balik.. Time Flies!! Minggu terakhir dirumah sebelum ke...

Buku: 101 Rekreasi Hati

Assalamualaikum.. Buku..buku...buku...yg mesti baca.. Pengisian yg menarik dan mudah difahami.. Buku 101 Rekreasi Hati. Illustrasi yg sgt ...

Akhirnya Dapat Jugak

Assalamualaikum... Bulan lepas teringin nk mkn rambutan tapi mcm susah je nak dpt kt KL yg fresh.. Kalau masuk supermarket pun yg tinggal ...

Time Flies

Assalamualaikum... Pejam celik pejam celik, genap seminggu kt rumah.. Esok yg bongsu balik hostel.. Isnin sorang balik terengganu sorang l...

Nasi Lemak Ayam Pedas

Assalamualaikum... Gd morning peeps.. Rise and shine.. Keje...keje....keje.... Heee... Aku still bercuti relax2 goyang kaki, berusaha gemu...

Wordless Wednesday: Kelat Kulit Pokok

Assalamualaikum...

Al-Kisah Almond London

Assalamualaikum... Salam 3 Syawal.. Sapa da masuk ofis esok?? Selamat bekerja.. Me? Masih bercuti. Masih lagi kepenatan saat ini.. Ari ni ...

Exhausted

Salam 2 Syawal.. Hari yg panas dan sungguh meletihkan. Letih letih letih... Kalau la hujan mlm ni memang syiok la tido. Raya korang mcm mne ...

Spontaneous Aidilfitri 1433

Assalamualaikum... Selamat pagi... oh yeahhh... Satu Syawal yg penuh dengan makna.. Tak expect pun dpt balik Kuala Terengganu semalam even...

Masak-masak Raya

Assalamualaikum... Malam raya mesti syiok kat kampung berkumpul ramai-ramai, nak plak ada saudara mara kan? Me? Hanya spent mlm raya denga...
13 Hours OTR

13 Hours OTR

Assalamualaikum Alhamdulillah da smpai tapi masih belum balik rumah lagi.. 13 jam atas jalan memang super duper exhausted.. Berbuka pun m...
Jalan Sesak dan Sikap Pemandu

Jalan Sesak dan Sikap Pemandu

Assalamualaikum... Argghhhj gile tension nak tunggu sampai kg macam ni.. Awal perjalanan segalanya lancar tapi skang jalan jamn plak.. Sik...
Nak Berubah itu Kena Kuat

Nak Berubah itu Kena Kuat

Assalamualaikum Salam 28 Ramadhan semua.. Nak berubah itu mudah jika hati kite benar-benar ikhlas lillah hi taala. Namun kena kena kuat se...
Pesanan Imam Al-Ghazali Tentang Kawan

Pesanan Imam Al-Ghazali Tentang Kawan

Assalamualaikum P/S: Sentiasa diingatkan mama utk pilih kawan yg baik. Smpai rini aku jadi sgt memilih dlm berkawan.. 
4 Jam Lagi

4 Jam Lagi

Assalamualaikum Quick entri.. Salam 27 Ramadhan semua.. Rasanye ari ni tak sempat menjenguk korang semua. Insha Allah malam ni boleh terja...

Baik Dan Jahat

Assalamualaikum Salam 26 Ramadhan....   P/S: Renung-renungkan... P/S/S: 'Bile tiada disukai' - mesti pernah rasa kn? Wahaha.. T...
Kesalahan Berhari Raya

Kesalahan Berhari Raya

Assalamualaikum Amik mood raya sikit.. Moh kite baca and sama-sama kite fikir dan renungkan. Peringatan utk diri aku jugak. Hari ni tak...

Melt Away Stress

Assalamualaikum Seriously stress nih.. Badan lak lenguh-lenguh sampai satu tahap tak tahu nk duduk mcm mne so that boleh comfy atas kerusi...

Hectic Week

Assalamualaikum Salam 25 Ramadhan.. Berbaki 2 hari yang penuh lagi aku berada di KL and bersama ngan Lurviey. Btw minggu sgt penat smpai p...

Individual External Membership Form

Assalamualaikum....  Bertemu di entri kedua pada 24 Ramadhan. Minggu ni minggu yang meletihkan sebab minggu ni banyak benda nk settle espec...
Wanita oh Wanita

Wanita oh Wanita

Assalamualaikum Wanita yang hebat dan bijaksana adalah wanita yang pandai menjaga diri dlm menghadapi kehidupan hariannya. Mereka hanya ...

Al-Quran dan Tanda Baca

Assalamualaikum Selamat tengah malam.. Salam 23 Ramadhan.. Selamat bersantai hari Ahad.. Esok da nk kena masuk ofis balik.. Da ada yang st...

Bazar Ramadhan Jalan Raja Alang

Assalamualaikum Ingatkan tahun ni boleh pecah rekod tak jejak kaki ke bazar ramadhan *kononnya , tapi jejak jugak. Hari Khamis ari tu Lur...

Takut Dengan Penimbang Berat Badan

Assalamualaikum Salam 22 Ramadhan.. Hari ni tak menjejak balas kawan-kawan yang singgah kat sini lagi. Sat lagi aku terjah..  Semalam syok ...
Kod Etika Blogger

Kod Etika Blogger

Assalamualaikum Entri kedua hari Jumaat menyusul.. Freezing dlm office.  Sambil buat keje sambil dengar radio. Mula jatuh hati pada [Berna...

Buku: WANITA Berhias Diri dan Menjaga Diri

Assalamualaikum Salam 21 Ramadhan... Hari ni confirm KL jamn teruk. So buatlah keputusan yang bijak bile nk keluar tu. Nak-nak kalau kor...
Lelaki dan Samping?

Lelaki dan Samping?

Assalamualaikum Salam 20 Ramadhan... Tertarik utk share pasal gambar ni.. Betulkah? Hehe.. P/S: Nak pakai samping pun ada plak atas lu...

Sambal Ikan Bawal dan Nenas

Assalamualaikum Da baca entri [Malam Yang di Nanti Oleh Mukmin] ?. Sila terjah.. Tambah ilmu.  Tetiba terasa sayu bile ramadhan akan ber...

Malam Yang Di Nanti Oleh Mukmin - Lailatul Qadar

Assalamualaikum 10 akhir Ramadhan adalah merupakan di antara malam-malam yang penuh dengan keberkatan dan kelebihan yang tertentu. Malam-m...
Kau Jantung Hatiku

Kau Jantung Hatiku

Assalamualaikum Wah.. tajuk bikin hot je kan? Hot tak hot.. Meh jawab sini.. Agak2 dia tu soulmate kamu ka? Sungguh aku cinta kamu! ...
Borang Maklumat Balik Kampung-PDRM

Borang Maklumat Balik Kampung-PDRM

Assalamualaikum Oooo Ooooo balik kampung.... Salam 18 Ramadhan semua.. Tak nak membebel panjang2 la hari ni.. Attention BORANG MAKLU...
Kamu Manja atau Mengada-ngada?

Kamu Manja atau Mengada-ngada?

Assalamualaikum Silakan jawab.. Nak gelak guling-guling aku jawab soalan and hasilnye.. Wahaha.. Biarlah rahsia.. Jom selongkar diri anda...

Resepi: Mihun Goreng Bujang

Assalamualaikum Ramai jugak yang tak leh telan oat ye.. Hehe.. At first, aku pun pelik pasal [Resepi : Oat Tom Yam] tapi bile tgk ada ...
Semangat Berkobar-Kobar

Semangat Berkobar-Kobar

Assalamualaikum Salam 17 Ramadhan.. Tetiba jantung berdegup.. dup dap dup dap macam nak pergi interview tapi muka mcm nothing happen.. I...

Resepi : Oat Tom Yam

Assalamualaikum Salam 16 Ramadhan.. Bulan puasa ni mcm cepat sgt masa berlalu. Seminggu berlalu macam tu je. sedar tak sedar esok da masuk...
Musibah dan Kebahagiaan itu Ujian

Musibah dan Kebahagiaan itu Ujian

Assalamualaikum PUASA merupakan ujian untuk kita. Kita diuji dengan banyak perkara. Kita diuji agar tidak menurut hawa nafsu dan perasaan k...
Sketsa Ramadhan : Jimat

Sketsa Ramadhan : Jimat

Assalamualaikum Ramai orang mengambil peluang bulan Ramadhan ni nak.... Jimat Duit and Nak Kurus. Jimat duit? Betul ke jimat? Betul bagi me...

Let It Go

Assalamualaikum Hari yang sgt membosankan plus mcm loss in reality. Erk.. Mcm org psycho plak loss in reality. I mean hilang dari rutin ha...

Tangisan Salman Al-Farisi

Assalamualaikum... Salam 14 Ramadhan... [Segmen rohani] utk renungan bersama yang dipetik dari Keinsafan Di Penghujung Usia. Ketika Sa...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top