Special Offer

Author

Kecelaruan Pagi Jumaat

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat pagi Jumaat.. Ari ni ramai yang cuti kan? Jalan lengang je. Isnin depan cuti, so ramai la yang sambung cuti kan.. Jumaat depan pun cuti. Weehoo... Iolls half day ari ni. Maafkan saya sebab lately ni saya kecelaruan bahasa sikit. Duk iolls sampai ke twitter. Damn la..

Rindu tempat duduk lama iolls walaupun sempit. Tapi apakan daya arahan CEO kan suh tukar tempat. Tapi iolls tak dapat terima alasan yang tak concrete kena tukar tempat. Abaikanlah.. Barang yang lepas jangan di kenang kan? Kalau dikenang hati pun terbako. 

Iolls nak keluar ke bank settle segala benda ari ni. Lepas tu jumpa Lurviey. 

Lawak pagi Jumaat: Pagi tadi masa nak siap-siap sambil tgk Kung Fu Panda, check M2U sat, tapi terkejut iolls tengok. Adess.. Terus mesej Huda tanye 'duit tak masuk lagi eh?'. Lepas tu, siap-siap and abaikan amaun dalam M2U tu. Da siap semua nk off lappy baru teringat duit gaji masuk dalam HLB tapi mamai pergi check kat M2U. Grrrr..

Zikir Hari Jumaat

Ya Allah

Fadhilat: Allah akan memberikan ketenangan hati kepada orang yang membacanya.  




P/S: Saya BW malam ni ok? Busy-busy dan mungkin tak lama lagi blog ni akan sepiii... Mungkinkah?

Tag : emovere
10 Komentar untuk "Kecelaruan Pagi Jumaat"

Pagi ni hujan pulak tu...
Sejuk je.... kalau tarik selimut pun sedap kan...
Tu yang mamai je masuk keje..
Hahhahahah..
AJ pun sama..... =D

wah, nk jumpa kekasih hati arni yer.. hihii

haha..mimpi di siang hari ke kak nani..

eh..kenapa blog nak sepi nih??

hai awek comel, nak kenal boleh? hihihi> :)

patutlah muka senyum sokmo..
nak jumpa buah hati rupanya...
hihihihi

wake up nani jgn mamai2 kan dh tesalah cek duit masuk mana kihkihkih

kena tukar ke mana nani??cantiknya nani

nani tak balik ke? cuti panjang, ramai balik. sesak tau kat kb. huhu..

knp blog ni akan sepi?

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top