Special Offer

Author

Number One For Me

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Time flies... 3 Januari.. Tarikh penting dlm hidup saya. Tarikh lahir kesayangan saya. Mama.. Selamat hari lahir mama yang ke 52. Moga Allah sentiasa memelihara keselamatan dan kesihatan, di lindungi dari segala mala petaka, di murahkan rezeki, di panjangkan umur usia. Aameen Ya Rabb.

Mama seorang yang kuat dari segi mental. Teringat masa saya darjah 5, selepas solat Asar mama tiba-tiba tak boleh jalan. Dlm kata mudah LUMPUH. Tapi mama kuat.. Pergi ke hospital, buat medical check up dan scan but doktor perubatan pun tak dpt nk ckp apa. Mama sihat. Other side said, mama terlangkah something yang telah di tanam kat sungai belakang rumah. Maklumlah hidup di tempat orang (Pahang) mane le kite tahu. Di pinggir kampung plak tu, dekat dgn hutan. Demi tugas papa, nak tak nak kena la duduk situ. 

After that mak cik suruh mama balik Kelantan berubat kat sana. Bygkan berapa lame aku tak sekolah. Then mak cik lain suh bawak ke Kedah tinggal dengan dia. Terpisah la seketika (2-3 bulan). Saya tinggal dengan papa dan adik lelaki dan dua orang adik perempuan ikut mama. Kuasa Allah, mama pulih kembali. Alhamdulillah.. Boleh jalan sampai skang. Mama ckp kalau terpijak gumpalan benang atas lantai tu pun terasa sakitnya. 

Mampu citer sampai tu je.. *nknangis* . Apapun happy berday Mama.. We love you damn much.. Pepagi lagi da call.. Tak pe, walau jauh tapi hari-hari call. Sampai kadang tu tak tahu nk ckp apa. Sehari pun tak pernah miss utk call mama. =) WAJIB. 



Mum I'm all grown up now, It's a brand new day, I'd like to put a smile on your face every day


P/S: Maaf saya akan merangkak ke rumah kalian.. Super busy. 


16 Komentar untuk "Number One For Me"

slmt hari lhir mkck..moga pnjg umur dimurhkan rezeki..

Happy Birthday Mak Cik! Semoga mak cik sentiasa diberi kesihatan yang baik, umur panjang dan gembira selalu..ameen

happy birthday mak cik...jangan sedih2 nani

besday mama kita dkt lah nani..hihi..selamat hari lahir utk mama nani..moga panjang umur dan murah rezeki ya..msti rpat ngn mak kn..ari2 msti call.hihi

wahh bithday mama nani pulak harini ye. hihi.. happy birthday. Alhamdulillah mama nani sembuh. semoga sentiasa diberi kesihatan yg baik. :)

mak kina pom pernah lumpuh sekejup,,dalam setengah tahun atau lebih..selarang dah ok xp x macam dulu..:)

Hepi besday utk Mama Nanie...kim salam mak yek..

selamat ulangtahun kelahiran mama nanie..!
moga sihat selalu, dipanjangkan usai dan ceria2 selali..

Aamiin..!

Anak mama...rupa pun nk iras2..selamat ulang tahun kelahiran buat mama nanie. ;-)

slmt hari lahir utk mama nani..;)

Semoga mak nani sentiasa sihat dan bahagia..Insyaallah...

Ameen~
happy belated birthday mak cik!! =D
Alhamdulillah..mama kak nani dah sihat smpai skarang..=)

selamat hari lahir untuk bonda naniey... semoga segala urusan dipermudah kam... amin... naniey kem salam kat bonda naniey ye...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top