Special Offer

Author

Nurul Yui Collection: iPhone Casing

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Semalam da terima casing iPhone yang saya order dengan Yui pemilik Nurul Yui Collection. Yeayyy... Cantik sangat.. Thanks Yui

Actually bulan 9 lagi saya PM Yui nk order, tapi asyik tertangguh seketika sampai la bulan lepas. Da lame cari casing Panda tapi nan-hadoo.. Then nampak la kat entri Yui pasal Nurul Yui Collection ni. So, cari kat google casing Panda and then sent kat Yui. Yui ckp ok. Yesssss (dlm hati). Menurut Yui, dia tak pernah buat casing iPhone. Tak pe, saya percaya dua ratus peratus kat Yui. And bile da terima casing tu, perghhh memang puas hati. Jahitan kemas, and ishhh tak tahu nk ckp mcm mne.. Kreatif!!! Selain tu, mcm-mcm Yui buat ada bantal perhiasan, beg, key chain yang menggunakan kain felt. 


Cantik tak? Siap button color pink la tu. Makin bertambah la koleksi Panda. 


Berminat nak order jugak? Terjah la mana-mana kat bawah ni. 

Facebook Nurul Yui Collection

Blogshop Nurul Yui Collection

Blog Yui


Sepintas lalu
Nurul Yui Collection berdaftar dengan SSM. Membekalkan dan menghasilkan barangan kraf dan aksesori. Those yang suke craft and tak tahu nk dptkan kat mane barang craft yang cntik dengan harga berpatutan boleh la terjah Nurul Yui Collection

Jazakallah Khairan

P/S: Rumah Chic Na da, Deqla da, yang lain tunggu.. Super busy.. 

19 Komentar untuk "Nurul Yui Collection: iPhone Casing"

oh utk nani yer casing tue.hehehe//nani minta panda ke

alolo.. comeynya panda. cantik la casing i-phone tu. kreatif sgt. nani mmg minat panda eh?

thanks dtg rumah cikna pepagi. ;)

alhamdulillah.. gembira yui bila tau naniey suka/thnx tau.. hihi..

peminat pnda rupanya..comel2..

hehe mmg cute..pnh order ngn yui gk bntal tu untuk mak..mmg cute sgt..yui kreatif!

Comel sangat Casing tu..geram akak tgk..

aaa comei nya. super duper cutee! nak jugakk!

Nanie punya casing kee..
pernah tgk kat blog yui..
mmg comell.!

nanie mmg minat panda eh..hihih

Owh minat kungfu panda yer?? hihi..comel..

comel. teringat kat Seugri (BigBang - Korean). Dia pon minat and actually mata dia mmg dah mcm panda pon.. hehe..

^^

alololo tomeinya panda nih....nani suka [panda yeeeaaa???

Peminat PANDA ye....
Hehehehe....

hehe..kak nani minat panda rupanya..comel2..=D

olo comelnyaaaaa.... geram tengok! hihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top