Special Offer

Author

One Click Wajib Terjah

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Apa tu One Clik Wajib Terjah? Tadaa.. Mcm dlm gambar kat bawah ni. Hanya one click je da terus saya masuk blog kalian yang tersayang. Kenapa mereka? Sebab mereka ni dlm list wajib terjah (mereka tinggalkan komen utk masuk dlm Bloglist Wajib Terjah). And mereka ni jugak yang selalu singgah ke blog saya. Penyokong hebat nih.. Bukan kat blog je kat twitter jugak (bukan semua). Ohsem!! TAPI tak bermakna blog lain saya tak terjah. Paling mudah utk terjah dengan komen yg mereka tinggal di entri blog ni. 


Kenapa tak guna NuffnangX?

Saya rasa lebih mesra guna One Click Wajib Terjah saya instead of NuffnangX sbb application die tak mesra dengan saya. One Click Wajib Terjah menghubungkan saya ke blog mereka secara terus. Mudah kan? Tapi ada yang prefer NuffnangX. Ikut keselesaan masing-masing. Heeee..

Katarsis: (Tiada kaitan dengan tajuk entri di atas)Nk ckp pasal [WW: Cari Perbezaaan]. Hanya tiga orang yang dapat cari apa yang berbeza dlm gambar tersebut. Nur ,Chic Na dan Dya. Hehe.. Tajam betul mata depa nih.. Saya pun baru perasan pasal gambar tu (before up entri). Saya seorang je yang berdiri kat anak tangga tu . Saya tak kisah janji saya dpt duk depan. Orang tinggi selalu kena duk belakang. Ggrrrr...Apa yang nampak duk belakang? Nmpk kepala je. Sadis!! Zmn sekolah byk gmbr saya nampak kepala kecuali gmbr dlm kadet polis. Sebab saya 'penanda'. Ngeee..

P/S: Saya terjah lewat sikit ari ni, yg belum diterjah tu, tunggu.. Jgn merajuk!!
P/S/S: Nnti ada list bru utk Wajib Terjah. =) 

21 Komentar untuk "One Click Wajib Terjah"

Nampak nama sayaaaaa. Aaaaa terharu. Loveyou nanieyyyy!

ada blog akak..hehehe..oh itu bezanya...first time nampak muka lurviey..sweet je kamu berdua

hihi..mcm best ja guna yg ni..xpnh try lg

Wahh! Blog Smurf pon ada lah~ excited ni! hehe :D terima kasih dear :)

Nur nampak nama nur dalam senarai tu..!

terima kaseh nanie.. :) blog nanie pun blog wajib nur terjah tau..hihihi.. :)

psst...nur rabun sebenarnya..tapi mmg boleh nampak bezalah pic nani tu..kalau nani dek belakang pun stil nampak..tp sian org belakang kena lindung dengan nanie..hihihi

Nama akk pun ada..Alhamdulillah..blog Nani pun akak wajib terjah dear..

yayyy nama cik na pun ada. tq nani rajin terjah blog cikna jgk.

hihi.. mmg nampak kot sbb mcm ada terlebih kat bawah. hihi..

nama akak takdok..hohoh
tapi mmg nuffx tak mesra alam..
kalau letak commentbox dia kat blog..lambat sgt loading..main follow blog ok lah :)

nk buat cm nanie lah.. dya xberapa reti bw guna enset..hihi.. kalau dh buat cm tu senang sikit bw kalau xde lappy

wohooo..listed!! =D

husna dah jumpak jgak..tp baru td jumpak..sadis~ =(

tq sebab singgah bc n komen...canteknya nani...

Wahhh blog deqla tersenarai gak..soo tacing dear...tq...hihihi...blog nanie pun wajib deqla terjah..buktinya...anie guna domain xleh bkk kat opis..cuba sedaya upaya terjah guna fon..haha ...

hehe..wah , tahniah kat depa semua...:) kak intan x dapat teka..hehehe..nampak sangat mata x tajam...nasib chicna dapat teka..keh keh

Haaaaaaaa!! Nampak dah..tulis kak intan! Haha..duk Nampak ina, Intan berlian tu…hehe..tu yg x pasan…upernya nama kak intan ada juga..isk isk terharunya

blog akak ada nani..terharu...tengs sgt tau...sayang nani...

mcm best la nani function tu caner buat

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top