Special Offer

Author

Random Katarsis

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Di malam sepi pi pi, pak mat jual topi pi pi... Pernah main game ni masa kecik dulu..? Sgtlah tak syiok kalau zaman kanak-kanak kalian tak main benda cenggini..Tapi saya rasa kalian pernah main. Itulah kehidupan sebenar kanak-kanak. Bkn macam zmn skang.. Nk berinteraksi dengan orang lebih tua pun tak reti. Sebab sibuk dengan teknologi. Adess.. Mungkin persekitaran zaman skang pun kureng selamat berbanding zaman kite dan ramai ibu bapa yang lebih suke mengamalkan 'family planning'. Nak anak sikit je. Emmm dok pehe (tak faham). 

Malam yang masih muda ni, iolls kegianan nak pakai Crystal Collagen Gold Powder Facial Mask, tapi iolls tahan diri. Sebab iolls dalam proses healing. Kononnye... :P Tapi macam sama je. Grrrr


Dari semalam duk ber iolls apa kes lak. Adess.. Kalau lah esok saya di kampung, leh pergi ceramah UAI. Namun apakan daya, saya di Kuala Lumpur. Kalau ada majlis ilmu pun susah nk join sebab nanti nk masuk hostel tak pasal-pasal kena ngadap pak guard. Huh.. Iolls tak sanggup. =)

P/S: Salam Maulidur Rasul. =)


11 Komentar untuk "Random Katarsis"

Permainan tu bebudak lahir zaman 80an awal 90an mungkin tau la...
Bebudak sekarang mana main dah game2 macam tu nani...

salam Maulidur Rasul nani.. :)

terimabs nolstagia bila nyanti lagi tu..dulu kecik2 suka o main game tu....huhiihi

selamat menyambut maulidur rasul... sama-sama kita berselawat ke atas nabi muhammad s.a.w.. :)

eh op coz la pernah main...mainan wajib lg tu.hahahaha

bagus ke facial mask tu Naniey..

teringin nak letak kat muka..mesti rasa sejuk je kan..=D

nani, poses healing kat muka ka? jadi macam mana muka?

wah, best je nmpk produk ni.. nati pas guna gtau ek camne.. ;)

Rindu zaman kanak2... X sama mcm zaman skng..lg syok dulu2 kan...hihihi

yelah nani. cikna pun rasa pelik dok baca iolls2 kat blog nani. hehehe..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top