Special Offer

Author

Review: Crystal Collagen Eye Mask

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Nampak tajuk kat atas tu? Ari ni nak ckp pasal mata plak..Dulu saya memang langsung tak de masalah yang berkaitan dengan mata baik rabun, eyebag, lingkaran hitam bawah mata. Langsung tak ada!! Walaupun suka tido lewat, tak cukup tidur still tak de benda-benda ni semua. Bile da masuk Uni, era kerabunan bermula tapi eyebag, lingkaran hitam tu still tak ada sedangkan kawan-kawan yang lain mata da mcm panda da sebab tidur lewat. 

Malangnya sejak 'tua' ni mata da tak macam dulu. Eyebag and lingkaran hitam mule la datang bertandang. Tidur lewat tidur or awal sama je. Grrrr.. Kalau pakai make up tu lingakaran hitam boleh la cover dengan concealer tapi if tak pakai make up?? Tapi skang da bulan 3 ketiga free from foundation etc. Weeeeeeee. Last week try cuba Crystal Collagen Eye Mask ni. Maklong la mata da mcm panda.Mentang-mentang suka panda. Phewwww..
Review saya
  • Produk ni menyejukkan bawah mata sesuai dengan manfaat yang diperolehi oleh pemakai.
  • Wangi macam bubble gums. 
  • Hari first pakai tak bawak tidur, tapi hari kedua pakai bawak tidur bile bangun, eye mask ni menipis- penyerapan collagen berlaku.
  • Mudah melekap kat bawah mata
Mata saya sebelum dan selepas

Yang atas sekali tu before pakai. Nampak tak eyebag tu!!! Grrr... Gambar bawah sekali tu hari ketiga pakai. Skang masih lagi pakai. Mencikkkk.. Oopss lupe nk bgitau.. No edit ,no effect, no instagram ye gmbr kat bawah ni.


Never expect ari ni pakai esok da boleh hilang. Lately ni susah mau tidur malam quality time saya tengah malam utk buat segala kerja. Senang citer tengah malam tu la boleh all out

Cara nak beli?
  • Boleh SMS saya di 0179656087 atau
  • PM saya di Facebook atau 
  • Email saya di stylezstorehouse@gmail.com
  • Isi order form kat [sini]

Harga
  • RM19 tidak termasuk postage. untuk kegunaan 10 hari. (10pcs)
  • If nak beli sikit pun bolehhhh.. =) 
Utk cara pemakaian Crystal Collagen Eye Mask ni boleh refer kat 

Jazakallah Khairan!

P/S: SSH baru nak bangun. Da lama wujud but officially registered 2013. Support us!!

17 Komentar untuk "Review: Crystal Collagen Eye Mask"

Yup..nampak pengurangan di mata nanie..!

Kalau hari2 pakai, kompom hilang kan..

mcm best lah nani...nnt kalau rasa nak try MV gtau..

wah nampaklah kesan dia 2 dah hilang sket..:)

berkesan..bleh try lar klau ada eyebag degil nnti..=P

owh..SSH kak nani punya ea..=)

Wahh pomot...tu mata nanie ke?? Mcm lain jek..hihi

Akak ni start kat uni eye bag dah tergantung kat bawah mata ni..ha ha..macam2 petua akak buat..kejap hilang pastu ada balik..hu hu..

So far CiM belum ada eyebag. Nnti klau memerlukan CiM cari naniey yep.

☆ actually mcm dh nk ada nie. Huhuhuhu

akak pun sejak akhir2 ni dh ada eyebg

macam best je tengok. ohh nani ada blogshop rupanya.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top