Special Offer

Author

Senyum

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat pagi.. Mari maniskan diri dengan senyum.. 'senyum tak perlu kata apa-apa' Lagu sapa tu eh?? Pernah tak kalian jumpa seseorang then kalian senyum tapi die buat derk je walhal die tidak rabun tidak buta . Tapi muke tetap toya mat amin. Grrr.. Susah sgt ke nak senyum? Ke sebab kurang kasih sayang sampai nak senyum pun susah. Senyum kelat pun tak pe janji senyum. Ni muka ketat masam 24/7. Huh...

Saya selalu terserempak salah seorang staff kat tempat saya tinggal masa nk pergi keje and saya tak pernah lihat die tersenyum even sekali. Cissss...  Punyelah saya senyum tpi mak cik ni tengok macam tak de perasaan. Alahai mak cik.. Bukan ke senyum itu 'penyejuk' ? Saya pasti die tidak rabun sbb saya saya jarak die sebelah menyebelah je. Tak la setiap kali terserempak tak nampak. Mungkin buat-buat tak nampak? 
Katarsis: Bile orang senyum tapi saya tak balas doesn't means saya kedekut senyum. Saya tak senyum sbb saya tak nampak orang senyum. Ye la dari jauh senyum mana la nampak. Mata kan rabun. Spec tak de, contact lense pun da lame tak beli. Tpi if senyum and saya nampak, saya balas balik. Tak luak pun. Ke ada yang senyum hilang gigi? 

Di sebalik senyuman setiap individu terkandung pelbagai cerita. Tapi setiap senyuman ada makna tersendiri. Terpulang bagaimana kalian menginterpretasi senyuman itu. 

You're somebody's reason to smile

P/S: Jgn duk senyum gatai udoh ler ye.. 
P/S/S: Petang ni leh lawat kalian semua.. Jgn la merajuk sbb sy tak terjah kalian smlm. =) Peace yooo

Tag : emovere
13 Komentar untuk "Senyum "

hahaha..akak selalu kena mcm tue...senyum tp org tue dok jeling..

miza tak pandai senyum. hehe
dulu masa awal-awal orang cakap miza sombong, sedih jugak tapi lama-lama dah biasa dengan perkataan. bukan sombong kadang-kadang kita ni tak perasan yang ada orang senyum kat kita kan ?

AJ paling geram kalau orang yang kedekut senyum ni......
Macamlah sekali senyum kulit tu gugur.....
Kadang bila kita senyum, then orang tak senyum balik kan... kita yang rasa malu.....
Hehehhehehe...... =P

sama ngn dya..kalau dya nmpak org tu senyum dya akan senyum blik..tpi senyum tu kan satu sedekah..

comel ja muka nani senyum..senyum kan manis..sllunya la kan yg tak lawa pn jadi lawa oo bila senyum..hihi..rahsia senyuman kan ;)

Saya tengah beri senyuman skg ni :-)

Salam naniey..alololo..manisnya senyuman naniey..hehe..kak intan lak kuat menyengih..suka senyum..hehe…memang x luak pon..hehe..naniey, cikna mana ya? lama x Nampak dia..

psst..pinjam lesung pipit... :)

xfahamlahkan, org yg jenis kedekut senyum ni...

haa..sebelah bilik husna..nak mai print bukan main maneh mulut, tp bila jmpa kat jalan harem nak senyum..tgk buat dek je..

Deqla penah senyum..tp org tu wat dek je pdhl jelas dkt2 time tu...huhuhu...skt hati gak..lps tu jgn hrp deqla nk senyum lg..pndg muke die pun x hingin..hikhik

Oh manisnya..manisnya senyuman muuuuuuu

pernah. tu sebab yg buatkan cikna susah utk senyum dulu kat orang. kalau orang senyum baru cikna balas balik. hihi..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top