Special Offer

Author

Unexpected Compliment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat petang semua.. Short update.. Saya mungkin tak sempat terjah kalian hari ni... Mungkin esok. :) Insha Allah.. Ngee.. Mcm-mcm komen yang saya dpt berkenaan entri WW hari ni. Actually, 18 ogos 2010 saya ada interview di Hospital Ampang utk tempat practikal and saya pakai baju turqoise and look formal on that day. Tapi before pergi ke Hospital Ampang wajib masuk kelas dulu. Lagipun appointment pukul 2 petang. Sadly #OOTD tak sempat nk snap. Maklumlah time tu masa kritikal and serabut dgn interview sana sini ttg pemilihan tempat.  

Abis je kelas, my chinese fren [Curryegg] bagi satu angpow. Adehh angpow apa la die bagi. Saya bukak la angpow tu then inilah yang die bagi kat saya. 


Gambar di atas ni Curryegg yang tulis and edit semua. Till today saya masih simpan angpow die bagi. Ngee.. Well, Curryegg ni sgt creative. Kalau tak caya boleh terjah blog die. Saya dalam kelas memang duk dpn muka lecturer. Senang nk serap ilmu. Paling tak suke duk belakang. Sebab tendency utk bercakap tinggi bile duk belakang. Eh.. terlebih sudaaa... 

Setepek gambar kami tahun lepas.. Sharing session with them!! 



P/S: Yeayy ari ni leh jumpa Lurviey.. 

Tag : emovere
9 Komentar untuk "Unexpected Compliment"

betul!! dok belakang rasa mcm di tinggalkan..dah lar motly lecturer suka sembang2 dgn org dpan..kdg sembang tu berkaitan bnda yg penting..

baguss nanie sebab duk depan.. :)
nur pun suka duk depan.. :)

miza ikut mood nak duduk depan. mostly selalu duduk tengah[=tengah :)

Amboiii..suke la dpt jmpe buah hati..hihi...

P/s: ape yg nanie blur psl wordless deqla tu?? Abg long deqla dulu penerbit lagu..keja kat warner music.. ;-)

memang unexpected. letak dalam angpow lagi. mmg dia betul2 suka tengok nani tu. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top