Special Offer

Author

WW: Stress Management Program MGS

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ









Katarsis: Puas duk cari entri pasal Stress Management Program kat Methodist Girl School ni. Rupenye publish kat another blog. Tapi blog tu tak aktif pun and da selamat di buang ke tong sampah maya. 

P/S: Kenyang makan gulai tempoyak ikan patin.. 


Setepek list makanan yang saya nak makan balik rumah nanti. Hehe.. Byk lagi tak tulis. Ni baru separuh.. Eh.. Ni pun nak tulis?? Iolls mengidam masakan mama.. 
10 Komentar untuk "WW: Stress Management Program MGS "

terkejut tgk menu tu..
ingatkan nak makan hari ni...
rupanya bercuti di kampung nanti eh...

sedap2 semuanya....
:)

ade lagi ehh..

wahh nani conduct dorang ka?comelnya tulisan nani kemas!ayu pn cuti tak sabar blk kpg..hihi

hahahahhha..biasala lupa kan..heheheh..

ermm..bnyk dh kat list tuu..

Teringat pulak zaman2 sekolah..
hehhhehhheh.....

Salam naniey..sorry baru dapat datang kat sini..:) slow kak intan berjalan… err..ni nani buat ker kursus ni?

eh..mestila kena tulis..sebab nnti boleh terlupa oow..=P

Wahhh...bestnye dpt mkn byk2...siap buat list lg?? hakhak

banyak list makanan yg nk dimakan tu kihkihkih...edisi balas dendam ker haha

huiii siap tulis tu. takut lupa eh. hihihi..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top