Special Offer

Author

Tribal Peplum dan Stylez Blouse

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Iklan percuma.. Jemput cuci mata. Tengok free je. Mana tau kot ada yang berkenan b...

Review: FOTE Aloe Vera Gel

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Yeayyy... da settle hutang bw..  Hari ni saya cuti... Blogging jap before keluar ...
Petua Lebih Disayangi Suami

Petua Lebih Disayangi Suami

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Tertarik saya dengan artikel Petua Lebih Disayangi Suami walaupun saya sendiri ...

Chiffon Shawls

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat pagi Isnin.. Okeh... Rasa mood mcm tak best je ari ni even hari ni gaji. ...

Mrs. Erry 1st Giveaway

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Yeayyy... ada masa untuk join Mrs Erry 1st Giveaway.. Hehe... Baik bayor hutang G...

Intan Berlian Mega Giveaway 2013

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Setelah sekian lama mencari masa untuk join GA ari ni kot masa yang sesuai utk jo...

Kopi O Klasik

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat pagi.. Yeayyy esok Jumaat... Excited giler.. Tak sabau nak hari Sabtu.. O...

Resepi: Kek Batik Mudah

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Da lama tak up entri pasal resepi kan.. Bajet hebat sangat memasak nak up entri m...

WW: Kokah (Gigit)

Assalamualaikum..
Dari Dia Kepada Dia

Dari Dia Kepada Dia

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Mohon sejuta kemaafan kepada kalian semua sebab tak sempat membalas kunjungan kal...

HATI HATI Beli Kasut Online

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Sapa suka shopping kasut online ??? Cepat-cepat mari baca ini cerita... Kasut onl...

Sunyi dan Sepi

Assalamualaikum... Ke mana kalian hari ni?? Apa aktiviti kalian?? Saya hari ni ke Terengganu hantar adik yang ketiga kat UMT. Dalam keadaa...

Hari Kekasih UV dan PV

Assalamualaikum... Selamat pagi.. Entri kedua hari ini... Ecehhh.. Apa lak kaitan ngan hari kekasih? Huahaha.. Tak de kaitan apa pun. Cuma...

Jahit Manik

Assalamualaikum... Pejam celik pejam celik da masuk ari Jumaat. Lusa da balik KL da. Alahai cepatnye masa berlalu.. Macam tak caye je saya...

Kahwin oh Kahwin

Assalamualaikum... Selamat tengah malam.. Eh.. Da awal pagi kan? Malam ni kerajinan lak kemas dapur then ratah ikan patin masak tempoyak, ...

WW: Progress Report

Assalamualaikum... Saya masih simpan Progress Report saya.. Kalian??

Random Post - Holiday

Assalamualaikum... Dua hari tak BW, tak sempat nak menjenguk mana2 blog lagi.. Blog sendiri pun tak sempat nak hupdate uolss.. Bile da bal...

Medan Selera Jerteh

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Happy Sabtuday... Up satu entry before keluar ngan family.. Heaven nye bile duk r...
Mutiara Kata Nabi Idris A.S

Mutiara Kata Nabi Idris A.S

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Salam Jumaat semua... Hari selasa ritu sambil tunggu Lurviey pick up baca la ebo...

Cermin Diri

Assalamualaikum.. Salam khamis buat kalian semua.. Entri smlm kemain saya ckp nk BW kan? Tapi apakan daya masa sangatlah terhad. Abis keje...

Kembali Bersiaran

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Saya kembali bersiaran.. Walaupun tiada entri saya up tapi saya nampak kalian pu...

Planner Planning

Assalamualaikum.. Happy sabtuday semua!! Iolss akan menjejak kalian hari ni. Merangkak iolss terjah. Jadi lambat la sampai. Huahaha.. Sa...

Hectic February

Assalamualaikum.. Salam Jumaat semua. Da abis pun bulan Januari. Hari ni da masuk bulan kedua tahun 2013. So far macam mana kalian punye p...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top