Special Offer

Author

Chiffon Shawls

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat pagi Isnin.. Okeh... Rasa mood mcm tak best je ari ni even hari ni gaji. Alhamdulillah da makin sihat. Dua hari blog tak update. Dua hari jugak tak dapat bw. Maap la ye. Bukan sengaja. 

Sabtu ari tu keluar ngan Lurviey. So test pakai shawls yang akan di keluarkan oleh Stylez Store House sendiri.. Tapi ni iolls punye la. Yang nak jual tu lain. Material yang saya pakai ni Chiffon. So ble sebut pasal chiffon ni memang kain die jarang la and kena pakai inner to cover your neck. Tapi masa keluar ari tu saya tak pakai inner but still can cover my neck. How? Sebab ukuran shawls tu panjang so boleh la lilit cover leher. 


Even though I'm skinny, still saya nak pakai peplum.. Huahaha... Btw, shawls ni memang sengaja dipanjangkan sebab boleh cover dada. Belit pun sekali je then pinkan. Da siap. 


Saya suka colour and corak die Paishley Printed. Yang paling penting tak panas. Even hari sabtu ari tu panas terik dan saya berjalan di tengah panas terik. Huahaha.. Sudahnya ari Ahad, selsema. 

Shawls from Stylez Store House is on the way.

P/S: Rasa kurang enak datang ofis. Suram gile.. If ada GM dlu best. Genap setahun Cath resign from ths co.. 

13 Komentar untuk "Chiffon Shawls"

Seperti ku kenal tandas LRT Putra tu...
ehhehehehhe... =D

nanie nampak sweet...!
Nur suka tgk org pakai shawl...
tapi muka nur tak susai kalau pakai shawl...huhuh

tak pernah pakai shawl..suka pula tengok orang pakai shawl ni...cantik juga..asalkan menutup dada..okay bagi saya..

teringin nak pakai shawl tp tak reti. huhu.. cikna pun suka corak paisley. selalu beli cotton kurung corak paisley.

peewitttt
cantik sokmo..org cantik pakai apa pun cantik :)

lawa laa , tak pernah ade tudung design macam nie

dia suka paka shawl.. kalau panjang cenggini mmg lagi dyasuka pakai

dia suka paka shawl.. kalau panjang cenggini mmg lagi dyasuka pakai

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top