Special Offer

Author

Kembali Bersiaran

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Saya kembali bersiaran.. Walaupun tiada entri saya up tapi saya nampak kalian punye entri. INVISIBLE. Cume tak mampu nak terjah je. Semalam pun sempat singgah 9 blog je. Tapi bile sampai turn Kak Intan sempat baca satu entri then da tak leh nk teruskan da.. Sambung siaran malam ni, Insha Allah.. Sebab malam ni tak mau tidur sampai esok pagi. Sebab esok pagi iolss da nak naik bas balik kampung. Yeayyyyy.. Dapat balik kampung. Cuti seploh hari... 

Lately ni, messy sikit hidup saya cuba mendapatkan kembali quality time. Quality time saya utk buat kerja tengah malam. Tapi bayangkan lah abis keje da pukul 5.30 then balik sambung keje. Kadang terpaksa tidur jap after maghrib sebab nak bangun balik tengah malam. Sebab bile bangun balik otak banyak idea and lebih fresh. Restless... 

Blog? Alhamdulillah even tak update entri UV dan PV masih maintain cume komitmen untuk blogging tiada lagi macam dulu. Terima kasih yang masih sudi singgah di blog and also tweet saya di twitter. Hehe. Nasib ada twitter kan.. Tweettweet! 


P/S: Ingat daku walaupun tiada entri!!! :P 

Tag : emovere
14 Komentar untuk "Kembali Bersiaran "

Selamat bersiaran...
Amboih hi... 10 hari cuti....
Macam dia lak yang raya...
Hehheheheh..

tu lah eprasan jugak mana lah nani pigi. oh busy ye sayang. hmmm balik kampung!! WOW!!!! :)

wahh kerja byk sgt ke nani?beznya turn nani plak cuti panjang..hehe..happy holiday dear!!!

Blog kak rina dah tengok belom? :P

wahhh, bestnya dpt balik kampung :D

untunglah x update UV & PV mantain

ingat nani sokmo. wahh excited esok dah nak balik kampung. safe journey ya. :)

sentiasa ingattt..!!
psst..dapatlah nanie lepas rindu dengan opoq.. :)

kak ina sentiasa ingat nani tp nk bw ke blog tu yg lambat benor nak sampai.. hahhah..

entry kak ina selalu up tp xsempat utk bls jejak..

lps up entry, terus je buat keje umah n layan anak..

Amboiii cuti sakan!.. Always remember u nanie...selmt bercuti...take care.. ;-)

kt twitter pun dh lama xtego nanie..hihi

hehe..husna pon rasa serba salah je bila x bw..tp masa x mengizinkan..aduiii~

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top