Special Offer

Author

15% STRIP Discount Voucher

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Masihkah kalian entri [Lactacyd Feminine Hygiene] yang saya up dua bulan lepas? Saya ada sign up utk jadi VIP Member and also redeem utk free sample. Last week free sample da sampai. Iolss suke free sample ni. 

Semalam plak dapat email dan disertakan dengan 15% STRIP Discount Voucher.. Cantik vouncher tu.. Pink gitewww.. Sah utk VIP Member sahaja. Siap ada name lagi tu.. Bile belek2 voucher tu lambat lagi expired date. Tahun depan. So masih banyak lagi masa.. Tapi rasa mcm tak guna je voucher ni.. 


So, those yang belum register utk jadi VIP member tu boleh la SIGN UP sekarang di 



P/S: Terjah kalian after keje.. 
P/S/S: Mcm2 jenis karenah manusia. Ada yg blaja tinggi tapi... Adesss.. So Funny la.. 


8 Komentar untuk "15% STRIP Discount Voucher"

Menarik voucher tu.....
Siap ada orang utan lagi..
Baik punya perli...
Hehheheheh..

aritu br halfway nak register tetiba ada keja. so tak register lg sampai skrg. bestnya dpt voucher.

menarik...
tapi tak tahu la nak register ke tak...
sebab takut tak guna pula bila register....

kak MV pun ada voucher ni 2..hehe

Wahhh...bg yg berminat cpt la register.... ;-)

menarik..tp asal x nk guna kak nani??

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top