Special Offer

Author

Blocked Caller

Assalamualaikum..

Fuhh.. Lame tak update blog time macam ni. Baru je settle packing barang.. Seharian keluar hari ni ngan Lurviey.. Exhausted tapi happy!!! Kemain excited nak ke CIMB tup tup tutup. Maybank,RHB bukak plak. Grrr tak settle lagi tang bank ni. Tak pe next week kena settlekan. Yang penting benda lain da settle. Alhamdulillah..

Emm.. Saya nak tanye kalian, pernah tak dapat panggilan dengan id 'Blocked'? Saya tak berani nak jawab.. Nak plak time call ni masa lunch meeting. Tapi sempat print screen masa blocked caller call. Then minggu ni ada lagi id 'Blocked' ni call. Memang tak jawab la. Nak plak saya jenis yang silent fon.

Adakah Blocked Caller ni gunakan private number? Cuz if tak silap saya, orang yang guna private number ni caller id die lain. Emmm..

Esok keluar lagi.. Insha Allah. Pagi esok if sempat saya terjah kalian ye..

15 Komentar untuk "Blocked Caller"

Tak penah pulak...
Kalau private dia akan kuar private number kat situ .
Better takyah jawab la nani....

Akak tak pernah Lagi dapat panggilan camtu.. Kalau pelik ja nombor tu pun akak takkan jawab..

xpnh lk ayu kna..huuh..wah g mn nani..hii

tak pernah lak. kalau private no tu pernah la. mmg takut gak nak jawab.

cemana no tuu naniey? ingat private number..

err..tak pernah lagilah dapat mcm ni nanie....

kalau nur pun tak berani kot nak angkat....

sremm..!

eh ada gak ek.. baru tau pasal ni

Ishh mcm bahaye je..kalo deqla pun x brani ar nk jawab...mencegah lebih baik...hihi

x pernah plak..yg taw private no je..huhu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top